Όταν μια ελκυστικά χαμηλή προσφορά ασφάλισης επιχειρήσεων δεν είναι αρκετή

Όταν μια ελκυστικά χαμηλή προσφορά ασφάλισης επιχειρήσεων δεν είναι αρκετή

 Πιτσιλισμένα σε εφημερίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πρόσφατα γεγονότα που διχάζουν το έθνος. Διαμαρτυρίες που εξυμνούν τον εθνικισμό των λευκών, αντιδιαδηλώσεις και μια τυχαία πράξη αντισημιτισμού προς ένα μη κερδοσκοπικό μουσείο ολοκαυτώματος έχουν αναδείξει το αβάσιμο μίσος καθώς και τις ζημιές που προκύπτουν από τον βανδαλισμό.

Λυπημένος μαζί με τους υπόλοιπους αξιοπρεπείς Αμερικανούς, ο ασφαλιστικός κλάδος στρέφει την προσοχή του στην ανάγκη για ασφάλιση που προστατεύει από αυτές τις πράξεις.

Για τους μέσους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τα μη κερδοσκοπικά στελέχη, τους ιδιοκτήτες κατοικιών, τους ενοικιαστές και τους οδηγούς αυτοκινήτων, το ζήτημα είναι φλέγον. Η αποζημίωση που ισχύει θα προστατεύσει κάποιον από την «εσκεμμένη και κακόβουλη καταστροφή περιουσίας»;

Εάν δεν βρεθούν ή εντοπιστούν αυτοί που προκάλεσαν ζημιές, η ασφάλισή σας θα καλύψει τα έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης – ανάλογα φυσικά εάν το επηρεαζόμενο ακίνητο περιλαμβάνεται στην κάλυψη.

Αρχικά, ας εξετάσουμε μια τυπική πολιτική του ιδιοκτήτη σπιτιού.

Σε γενικές γραμμές, μια τυπική πολιτική για το σπίτι μπορεί να προστατεύσει κάποιον από ζημιές από εμφύλιες αναταραχές και βανδαλισμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή περιλαμβάνεται η προστασία ιδιοκτησίας και ευθύνης. Η μοναδική εξαίρεση είναι εάν το σπίτι σας είναι άδειο για εξήντα μία ή περισσότερες ημέρες. 

Δεύτερον, έρχεται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάλυψης – ή μη κερδοσκοπικού οργανισμού του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Οι τυπικές πολιτικές καλύπτουν τα εξής:

– Το κτήριο σας 

– Οποιαδήποτε εξαρτήματα βρίσκονται εντός ή εκτός του κτιρίου 

– Όλα τα μόνιμα εγκατεστημένα μηχανήματα ή εξοπλισμός 

– Έπιπλα εξωτερικού χώρου 

– Επενδύσεις δαπέδου 

– Συσκευές, όπως ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων, ρούχα στεγνωτήριο, ανεμιστήρες και ούτω καθεξής 

– Προσωπική ιδιοκτησία επιχείρησης που βρίσκεται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, όπως αυτοκίνητο ή φορτηγό, που απέχει 100 πόδια από το κτίριο ή πιο κοντά.

Για τον ιδιοκτήτη επιχείρησης που αντιμετωπίζει απώλεια εισοδήματος λόγω αποκατάστασης ή αντικατάστασης ακινήτου, η πολιτική περιλαμβάνει κάλυψη επιχειρηματικού εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αποζημίωση για απώλεια εισοδήματος ή συντήρηση επιχείρησης – όπως πληρωμές μισθοδοσίας, πληρωμές κοινής ωφέλειας, πληρωμές στεγαστικών δανείων και πληρωμές ενοικίων.

Τέλος, η ασφάλεια αυτοκινήτου θα σας καλύψει για βανδαλισμούς ΑΝ έχετε την κατάλληλη μορφή κάλυψης. Μια ολοκληρωμένη πολιτική καλύπτει χρεώσεις αποκατάστασης καθώς και αντικατάστασης εάν το όχημά σας έχει υποστεί ζημιά σε διαμαρτυρία ή άλλο γεγονός που δεν σχετίζεται με σύγκρουση. Λάβετε υπόψη σας, ωστόσο, χωρίς το ολοκληρωμένο σχέδιο – ανεξάρτητα από οποιαδήποτε ευθύνη, σύγκρουση, PIP ή ανασφάλιστο ή υποασφαλισμένο αυτοκίνητο που έχετε αγοράσει – δεν θα καλύπτεστε για οτιδήποτε δεν σχετίζεται με αυτοκινητιστικό ή άλλο ατύχημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *