Όλα τα Ειδικά Οχήματα και Επιχειρήσεις διαθέτουν Ειδικά Προγράμματα Εμπορικής Ασφάλισης

Όλα τα Ειδικά Οχήματα και Επιχειρήσεις διαθέτουν Ειδικά Προγράμματα Εμπορικής Ασφάλισης

 Υπάρχει μια απολύτως τεράστια γκάμα εξειδικευμένων οχημάτων στο δρόμο σήμερα για διαφορετικές εμπορικές εφαρμογές. Αυτά τα διαφορετικά αυτοκίνητα, φορτηγά, φορτηγά και λεωφορεία φαίνονται διαφορετικά και χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να έχουν ειδικά χαρακτηριστικά, χρήσεις και περιορισμούς, μαζί με μοναδικούς κινδύνους που συνοδεύουν αυτά τα διαφορετικά σχέδια και εφαρμογές.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε τύπος ειδικού οχήματος πρέπει να προστατεύεται με τον δικό του ειδικό τύπο εμπορικής ασφάλισης. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες τις ασφάλειες, τουλάχιστον όχι όταν παρέχεται στον καταναλωτή με τον σωστό τρόπο.

Υπάρχουν δύο προβλήματα με αυτό. Πρώτον, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πληρώνει για κάλυψη που δεν χρειάζεται και η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ισχύει για αυτόν. Υπάρχουν όλα τα είδη κουδουνιών και σφυρίχτρες που απλώς συνιστούν περιττό κόστος, γιατί δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ.

Δεύτερον, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πληρώνει για την κάλυψη και αναλαμβάνει την προστασία της επιχείρησής του, μόνο για να ανακαλύψει με τον δύσκολο τρόπο όταν τη χρειάζονται περισσότερο, ότι δεν καλύπτονταν πλήρως ή με ακρίβεια καθόλου.

Αυτό το γενικό σχέδιο πρέπει να περιλάμβανε το ειδικό όχημα και τον τύπο της επιχείρησής μου, σωστά; Ίσως όχι, καθώς πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συνεχίζουν να μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο.

Απλώς δείτε δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τύπους επαγγελματικών οχημάτων στο δρόμο σήμερα. Υπάρχουν φορτηγά τροφίμων, που όλοι φαίνεται να αγαπούν όλο και περισσότερο. Αυτές είναι κινητές κουζίνες με φριτέζες και φούρνους, που σερβίρουν, αποθηκεύουν και προετοιμάζουν φαγητό καθώς κυκλοφορούν. Σαφώς, αυτοί είναι μοναδικοί κίνδυνοι και παράγοντες και πρέπει να αναπτυχθεί ένα πολύ συγκεκριμένο ασφαλιστικό σχέδιο.

Από εκεί, δείτε τους οδηγούς που μοιράζονται το αυτοκίνητο και τις εταιρείες που αναπτύχθηκαν τον περασμένο χρόνο. Από την Uber μέχρι τα Lyft, Sidecar, Wingz και όλα τα υπόλοιπα, αυτά είναι προσωπικά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται εν μέρει για εμπορικές εφαρμογές. Υπάρχει επίσης πολύ γκρίζα περιοχή μεταξύ αυτών των δύο διαφορετικών μισών. Πώς υποτίθεται ότι προστατεύονται σωστά;

Τότε έχετε όλο το φάσμα των ειδικών φορτηγών. Ένα φορτηγό ψυγείο που παραδίδει τρόφιμα σε τοπικό επίπεδο έχει σαφώς διαφορετικές ανάγκες από ένα φορτηγό σκουπιδιών ή απορριμμάτων, ή ένα μεταφορέα κορμών, ένα μεταφορέα μεγάλων αποστάσεων ή ένα φορτηγό ρυμούλκησης. Όλα αυτά είναι πολύ διαφορετικά ως προς τον τρόπο σχεδίασής τους, το τι κάνουν, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και την απαιτούμενη κάλυψη.

Μην συμβιβάζεστε με μια λύση που ταιριάζει σε όλους ή σε μια γενική λύση. Βρείτε ένα πρόγραμμα ασφάλισης επαγγελματικών οχημάτων που έχει συνταχθεί προσεκτικά με βάση τις ανάγκες σας, την επιχείρησή σας, τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείτε και όλα τα υπόλοιπα.

ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίος πάροχος όλων των της Φλόρινταοασφάλισης για περισσότερα από 10 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *