Τι είναι η Key Man Insurance και ποια πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν την αγοράζετε;

Τι είναι η Key Man Insurance και ποια πράγματα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν την αγοράζετε;

 Η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης και η επιτυχής λειτουργία της είναι πράγματι θέμα εξαιρετικής επιχειρηματικής στρατηγικής, υπομονής, προνοητικότητας και γενναιότητας ενός επιχειρηματία. Έρχεται όμως μια κατάσταση που η επιχείρηση έρχεται ξαφνικά στα πρόθυρα της διάλυσης! Το κλείσιμο συμβαίνει όταν το πιο σημαντικό άτομο (ιδιοκτήτης, για παράδειγμα) πεθαίνει ξαφνικά σε ένα ατύχημα/ατυχία.

Το αποτέλεσμα?

Είτε η επιχείρηση αντιμετωπίζει τεράστια πίεση για να εξοφλήσει τα χρέη που ανήκουν στον αποθανόντα είτε θεωρείται κλειστή λόγω έλλειψης ηγέτη που θα την είχε οδηγήσει με επιτυχία. Η κατάσταση ακούγεται τρομερή, όχι για το μέλλον της επιχείρησης, αλλά και για τους εργαζόμενους που εργάζονται για αυτήν.

Τι είναι η ασφάλιση βασικού άνδρα;

Η ασφάλεια βασικού ανθρώπου είναι ένα είδος ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής που ασφαλίζει ένα βασικό πρόσωπο σε μια επιχείρηση. Ο λόγος για τον οποίο αγοράζεται ένα τέτοιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι να διασφαλιστεί ότι η επιχείρηση θα προστατεύεται από το μέγεθος της ζημίας που προκαλείται από ξαφνικό θάνατο ή αποχώρηση του βασικού μέλους της επιχείρησης/εταιρείας.

Επομένως, αυτή η πολιτική κάλυψης είναι ό,τι χρειάζεται για τη διασφάλιση του μέλλοντος μιας εταιρείας/επιχειρηματικής εγκατάστασης από τα δεινά που προκαλούνται από την αναχώρηση/θάνατο ενός από τα σημαντικά μέλη της.

Σχέση με την επιχείρησή σας:

Η πολιτική κάλυψης έχει μια πολύ σημαντική σχέση με την επιχείρησή σας. Για αρχή, διασφαλίζει την οικονομική ασφάλεια της επιχείρησής σας σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος πεθάνει απροσδόκητα. Στις μικρές επιχειρήσεις, συνήθως ο Διευθύνων Σύμβουλος ή ο ιδρυτής θεωρείται βασικό μέλος του οποίου η παντοτινή απουσία θα σήμαινε μεγάλη απώλεια για την εταιρεία.

Ουσιαστικά, εάν το άτομο πεθάνει, τα έσοδα (εισόδημα) που λαμβάνονται από την ασφαλιστική εταιρεία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη δαπανών ή την εξόφληση οφειλών σε επενδυτές, εργαζόμενους και άλλες υποχρεώσεις. Τα έσοδα, σε μια τόσο τραγική κατάσταση, σημαίνουν εξαιρετικά χρήσιμα και παραγωγικά για την εταιρεία.

Σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ασφάλιση βασικού άνδρα

  • Μην αγοράζετε το συμβόλαιο που δεν φαίνεται ευνοϊκό για τις ανάγκες σας οικονομικά. Για να δηλώσετε το αντίθετο, αγοράστε όσο μπορείτε εύκολα.
  • Μπορεί να κυκλοφορούν αρκετοί πράκτορες για να σας προσφέρουν την αγορά του συμβολαίου. Απλώς λάβετε τα ποσοστά ασφάλισής τους. Συγκρίνετε τα για να βρείτε ποιο ακούγεται προσιτό για τις ανάγκες σας (όσον αφορά τις πληρωμές πριμοδότησης).
  • Ζητήστε προσφορές για διαφορετικές πολιτικές με αντίστοιχες πληρωμές πριμοδότησης και αντιστοιχίστε το κόστος τους αντίστοιχα.
  • Τώρα, υπολογίστε το ποσό των χρημάτων που θα απαιτούσε η επιχείρησή σας για την επιβίωσή της, εκτός εάν αντικατασταθεί ένα βασικό πρόσωπο. Ο υπολογισμός σίγουρα θα σας δώσει την ιδέα να επιλέξετε ένα είδος πολιτικής κάλυψης.
  • Εάν εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο κάλυψης, καλύτερα συμβουλευτείτε μια από τις καλύτερες εταιρείες ασφάλισης ζωής στο διαδίκτυο.

Ας ελπίσουμε ότι η εγγραφή θα εξυπηρετήσει τον σκοπό σας να κατανοήσετε την ασφάλεια βασικού άνδρα και τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε ένα τέτοιο συμβόλαιο.

Γεια, με λένε Debit Kunda. Είμαι παθιασμένος συγγραφέας στο επάγγελμα και μου αρέσει να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με περίεργους αναγνώστες και όσους αναζητούν πληροφορίες. Πιστεύω στη συγγραφή άρθρων που είναι ενημερωτικά, εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά στην ανάγνωση ταυτόχρονα. Στα 5 χρόνια συγγραφικής μου καριέρας, έχω γράψει άρθρα για διάφορα θέματα όπως.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *