Τι είναι η ασφάλιση εμπορικής ευθύνης;

Τι είναι η ασφάλιση εμπορικής ευθύνης;

 Όπως κάθε άλλη ασφάλιση, αυτό το είδος ασφάλισης παρέχει ασφάλεια ή αποζημίωση. Θα μπορούσατε να χρειαστείτε αυτό το είδος ασφάλισης σε περιπτώσεις που ένας πελάτης ή ένας πελάτης σας μηνύσει επειδή δεν χειρίζεστε σωστά τα αγαθά του ή για αμέλεια. Για παράδειγμα, ο υπάλληλος σας φέρνει ένα κοστούμι και το πέφτει στο πάτωμα, ο πελάτης σας θα μπορούσε να ισχυριστεί για αμέλεια. Αυτό θα βοηθήσει τον πελάτη να λάβει αποζημίωση για τέτοιες απώλειες.

Αυτή η ασφάλιση θα μπορούσε επίσης να καλύψει σωματικές βλάβες των υπαλλήλων σας κ.λπ. Αυτό το συμβόλαιο σάς βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο στο δικαστήριο και να επιλύσετε ζητήματα χωρίς να εμπλακείτε σε δικαστικές διαφορές και προσφέρει έναν τρόπο επίλυσης προβλημάτων εξωδικαστικά. Θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματά σας λύνοντας τα προβλήματά σας εξωδικαστικά και φροντίζοντας τέτοια προβλήματα. Δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε στα δικαστήρια.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και θα προσφέρουμε ένα σχέδιο για τέτοια προβλήματα. Αυτή η ασφάλιση δεν καλύπτει τραυματισμούς εργαζομένων. Για τραυματισμό, θα πρέπει να επιλέξετε την ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων. Επίσης, η ασφάλιση αυτή δεν καλύπτει επαγγελματικά λάθη. Εάν κάνετε ένα λάθος ή ένα λάθος που θεωρείται επαγγελματική αμέλεια. Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης καλύπτει αυτό το είδος ασφάλισης. Επίσης, δεν καλύπτει καλύψεις που σχετίζονται με το Auto.

Γιατί ένας ανεξάρτητος ιδιοκτήτης διαδρομής χρειάζεται κάλυψη εσωτερικής ναυσιπλοΐας;

Εάν είστε ναυτικός οδηγός και πραγματοποιείτε διέλευση με φορτίο, αυτή η ασφάλεια καλύπτει το φορτίο σας κατά τη μεταφορά. Τις περισσότερες φορές αυτή η ασφάλεια αγοράζεται με άλλη ήδη υπάρχουσα ασφάλεια. Αυτή είναι μια πρόσθετη ασφάλιση. Αυτή η ασφάλιση δημιουργήθηκε αρχικά τον 17ο αιώνα από τους αξιοσέβαστους Lloyds του Λονδίνου. Αρχικά περιοριζόταν στο φορτίο στα πλοία, αλλά στη συνέχεια άρχισαν να καλύπτουν και το φορτίο κατά τη μεταφορά. Σήμερα η ασφάλιση εσωτερικής ναυσιπλοΐας αγοράζεται συνήθως από άτομα που βρίσκονται μακριά από τον ωκεανό και δεν επιθυμούν να μεταφέρουν τίποτα μέσω πλοίου. Εάν διαθέτετε εξοπλισμό ή υλικό που μετακινείται συχνά, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να υποστείτε ζημιά. Τα αγαθά ή τα υλικά που βρίσκονται σε κίνηση θα μπορούσαν να ασφαλιστούν χρησιμοποιώντας αυτό το συμβόλαιο.

Εάν έχετε ακριβή ακριβή παράδοση και ανησυχείτε ότι μπορεί να καταστραφεί κατά τη μεταφορά, αυτή είναι η ασφάλεια που θα μπορούσατε να επιλέξετε. Εάν βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια προσφορά. Θα σας ζητήσουμε το όνομα και τα στοιχεία του φορτίου σας, μετά από μια απλή διαδικασία θα σας προσφέρουμε με την προσφορά. Η ομάδα μας θα επανέλθει με τους αποκλεισμούς και άλλους όρους της πολιτικής. Θα σας εξηγηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις της πολιτικής και τι καλύπτει και τι όχι.

Γιατί οι Ανεξάρτητοι Ιδιοκτήτες Διαδρομών χρειάζονται ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης;

Καθώς γνωρίζουμε ότι η προσωπική ασφάλιση αυτοκινήτου μπορεί να μην καλύπτει όλες τις αξιώσεις, βαθμολογούνται επίσης διαφορετικά και δεν καλύπτουν μεγάλο εύρος αξιώσεων, επομένως μπορεί να χρειαστείτε ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης. Για άτομα που είναι διευθυντές επιχειρήσεων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο.

Εάν έχετε φορτηγό, δεν μπορείτε να έχετε προσωπική ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτό, οπότε αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να προσφέρει μια λύση. Επίσης, εάν το όχημά σας χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς εκτός από τη μετακίνηση, θα χρειαστείτε αυτήν την ασφάλεια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια προσφορά και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Τύποι ασφάλισης εμπορικής ευθύνης για οδηγό παράδοσης διαδρομής

Αυτή η ασφάλεια καλύπτει μια επιχείρηση από πραγματική αμέλεια ή λάθη που έγιναν κατά τη λειτουργία, όπως αποτυχία παροχής υπηρεσίας, αμυντικά έξοδα – παρέχει νομική υποστήριξη όταν υποβάλλεται αξίωση, σωματικούς τραυματισμούς, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και επαγγελματική ευθύνη . Η εταιρεία μας θα εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ο Rick Comer είναι οικονομικός εμπειρογνώμονας στην National IDA και παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες του στον τομέα της ασφάλισης καθώς και σε ανεξάρτητη διαχείριση δρομολογίων και διανομείς. Η τεχνογνωσία του έγκειται στην παρατήρηση των οικονομικών τάσεων της αγοράς και στην πρόταση των καλύτερων τρόπων για να παραμείνετε προστατευμένοι από νομικές ενέργειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *