Τι ασφάλιση για παγοδρόμια, χιονοδρομικά κέντρα, ενοικιαστές χιονιού;

Τι ασφάλιση για παγοδρόμια, χιονοδρομικά κέντρα, ενοικιαστές χιονιού;

 Ο χειμώνας ορίζεται από τον πάγο, το χιόνι, το χιονόνερο και το κρύο.

Αν νομίζετε ότι όλοι μισούν τα τέσσερα στοιχεία του χειμώνα, ξανασκεφτείτε το. Πολλοί αγαπούν την ύπαιθρο το χειμώνα και απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τα χειμερινά στοιχεία. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις που παρέχουν τις εγκαταστάσεις που προσφέρουν τα χειμερινά σπορ-καλούδια αντιμετωπίζουν υψηλό κίνδυνο – κάτι για το οποίο ο ευρύς ασφαλιστικός κλάδος είναι προετοιμασμένος με τη σχετική κάλυψη εμπορικής ευθύνης.

Παρακάτω βρείτε τρεις από τους πιο γενικούς χώρους χειμερινής διασκέδασης – και την αντίστοιχη απαραίτητη ασφαλιστική προστασία.

Κάλυψη Κέντρου πατινάζ 

Είτε πρόκειται για παγοδρόμιο είτε για παγοδρόμιο, η έκθεση σε κινδύνους είναι αρκετά υψηλή. Ο λόγος για αυτό, φυσικά, είναι ότι η πιθανότητα τραυματισμού των συμμετεχόντων στον αθλητισμό και των θεατών είναι σε αυξημένο επίπεδο – όπως και οι κίνδυνοι ιδιοκτησίας που συνδυάζονται με τον μεγάλο ανοιχτό χώρο και τη σχετική συντήρηση του εξοπλισμού.

Σχετική ασφαλιστική κάλυψη επιχειρήσεων μπορεί να ληφθεί από πολλούς επώνυμους μεταφορείς.

Ασφάλιση Επιχειρήσεων Σκι 

Από όλα τα αθλήματα του κρύου μήνα, είναι πιθανώς η δραστηριότητα που σχετίζεται με το σκι που παρουσιάζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Ενώ κάθε άτομο που κάνει σκι είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνο για την προσωπική του ασφάλεια, τα δικαστήρια έχουν εκδώσει με συνέπεια αποφάσεις κατά των εμπορικών ιδρυμάτων που παρέχουν την ευκαιρία για τον αθλητισμό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τη διαχείριση της κλίσης και της διαδρομής – και την ασφάλεια ανύψωσης των πλαγιών προς τα πάνω.

  • Υπάρχει επίσης η ευθύνη των λειτουργιών του σκι όταν πρόκειται για τα ακόλουθα:
  • Ευθύνη χώρων για καταφύγια, καταστήματα λιανικής και εστιατόρια που ανήκουν και διαχειρίζεται η επιχείρηση 
  • σκιΛειτουργίες εντός των εγκαταστάσεων

Εμπορική, Ενοικιαζόμενη Κάλυψη Snowmobile 

Όσοι ασχολούνται με την ψυχαγωγική ενοικίαση snowmobile είναι γνωστό ότι επωφελούνται από τα οικονομικά οφέλη. Αυτά περιλαμβάνουν ιδιοκτήτες χειμερινού θέρετρου και αντιπροσώπους οχημάτων χιονιού, καθώς και φορείς εκμετάλλευσης μονοπατιών που βρίσκονται στις ψυχρότερες πολιτείες των ΗΠΑ. Τα συσχετισμένα συμβόλαια καλύπτουν τη σχετική ευθύνη και τη φυσική ζημιά. Η πλειονότητα των ασφαλιστών απαιτεί από αυτές τις επιχειρήσεις να εγγραφούν σε μια αβλαβή συμφωνία που διασφαλίζει ότι ο μισθωτής αποδέχεται την ευθύνη για τυχόν επιβάτες ή χειριστές οχημάτων χιονιού.

Η σημερινή δημοτικότητα σε αγώνες snowmobile, ντέρμπι, σαφάρι και ράλι είναι ο λόγος για τους συλλόγους snowmobile να χορηγούν τις εκδηλώσεις. Τα σχετικά σχέδια καλύπτουν την ευθύνη του συλλόγου για τους αθλητικούς παρατηρητές και τους συμμετέχοντες.

Αυτή η ασφάλιση μπορεί επίσης να αποκτηθεί από:

  • Εμπορικές οντότητες που χρησιμοποιούν snowmobile 
  • Κρατικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν snowmobile 
  • Υπηρεσίες ταξί

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *