Συμβουλές για την αγορά επιχειρηματικής ασφάλισης για τη μικρή σας επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας

Συμβουλές για την αγορά επιχειρηματικής ασφάλισης για τη μικρή σας επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας

 Το γεγονός ότι διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας δεν σημαίνει ότι έχετε λίγα να χάσετε εάν συμβεί καταστροφή. Μπορείτε να χάσετε τα περιουσιακά στοιχεία και τα έσοδα της επιχείρησής σας και πιθανώς και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία.

Ο καλύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την εταιρεία σας είναι να καλύπτεστε με επιχειρηματική ασφάλιση. Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή προστασία.

Καλύψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Εφόσον μετακινείστε από μέρος σε μέρος, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η ασφάλιση της επιχείρησής σας καλύπτει τα εμπορικά περιουσιακά σας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού και των προμηθειών όπου κι αν βρίσκονται.

Πρέπει να καλύπτονται όταν μεταφέρονται στο όχημά σας και όταν τοποθετούνται στις εγκαταστάσεις των πελατών σας. Επιπλέον, εάν εργάζεστε ψηλά πάνω από το έδαφος σε σκαλωσιές, για παράδειγμα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα αντικείμενα σας θα καλύπτονται σε οποιοδήποτε ύψος.

Λάβετε την κατάλληλη κάλυψη ευθύνης.

Χρειάζεστε κάλυψη δημόσιας ευθύνης ως μέρος του πακέτου ασφάλισης της επιχείρησής σας. Θα καταβάλει αποζημίωση σε μέλη του κοινού σε περίπτωση που εσείς ή ένας υπάλληλος σας κριθεί υπεύθυνος για πρόκληση περιουσιακών ζημιών ή σωματικών βλαβών στο αντίστοιχο τρίτο μέρος.

Οι περισσότερες κινητές επιχειρήσεις προσφέρουν υπηρεσίες. Εάν αυτό συμβαίνει με το εγχείρημά σας, θα χρειαστείτε ασφάλιση αποζημίωσης που θα σας προστατεύει σε περίπτωση αμέλειας, λάθους ή παράλειψης. Εάν προσφέρετε απτά προϊόντα, θα χρειαστείτε κάλυψη ευθύνης προϊόντος.

Επενδύστε στην εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων.

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας όχημα στην επιχείρησή σας, πρέπει να καλύπτεται από επαγγελματικό αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί σε αυτή την περίπτωση η προσωπική κάλυψη δεν θα ισχύει και μπορεί να μπείτε σε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Είναι καλύτερο να καλύπτετε όχι μόνο την ευθύνη σας ως ιδιοκτήτης οχήματος. Σίγουρα θα ωφεληθείτε από την κάλυψη του οχήματός σας για ζημιές από σύγκρουση, κλοπή και κοινούς κινδύνους, καθώς αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Προστατέψτε επίσης τις ταμειακές ροές σας.

Είναι μια κοινή παρανόηση ότι η ασφάλιση διακοπής της επιχείρησης είναι κατάλληλη μόνο για μεγάλες εταιρείες που έχουν αρκετά χρήματα να ξοδέψουν για κάλυψη. Αυτό το κάλυμμα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τις ταμειακές ροές σας σε περίπτωση που συμβεί κάποια καταστροφή και δεν είστε πλέον σε θέση να λειτουργήσετε. Θα λάβετε αρκετά χρήματα για να πληρώσετε προμηθευτές και πιστωτές και να αποκαταστήσετε τις δραστηριότητές σας.

Τέλος, πρέπει να αγοράσετε αρκετή επαγγελματική ασφάλεια για να προστατεύσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας. Λάβετε υπόψη τα έσοδα και τα περιουσιακά σας στοιχεία και το επίπεδο κινδύνου που αναλαμβάνετε για να καθορίσετε το βέλτιστο ποσό κάλυψης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *