Πώς να προστατέψετε μια επιχείρηση που βασίζεται στο σπίτι με την ασφάλιση επιχειρήσεων

Πώς να προστατέψετε μια επιχείρηση που βασίζεται στο σπίτι με την ασφάλιση επιχειρήσεων

Πώς να προστατέψετε μια επιχείρηση που βασίζεται στο σπίτι με την ασφάλιση επιχειρήσεων

 Διαχειρίζεστε μια μικρή οικιακή επιχείρηση και είστε ευχαριστημένοι με τα έσοδα που κερδίζετε. Δυστυχώς, όλα αυτά μπορούν να φύγουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα λόγω φυσικής καταστροφής ή απαίτησης από έναν πελάτη. Γι’ αυτό χρειάζεστε προστασία. Ο καλύτερος τρόπος για να το αποκτήσετε είναι να αγοράσετε επιχειρηματική ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να θωρακίσετε το εγχείρημά σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Καλύψτε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της επιχείρησής σας.

Ο εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιείτε για εμπορικούς σκοπούς δεν καλύπτονται από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Πρέπει να τα προστατεύσετε με επιχειρηματική ασφάλιση. Ετοιμάστε μια λίστα με όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε από τον υπολογιστή σας μέχρι τα έπιπλα.

Είναι καλύτερο να έχετε μια ολοκληρωμένη πολιτική που καλύπτει τα περιουσιακά σας στοιχεία σε περίπτωση μεγάλου φάσματος κινδύνων. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό στην αρχή, ωστόσο, μπορείτε να τα προστατέψετε από τους πιο συνηθισμένους κινδύνους όπως η κλοπή και η φωτιά και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε το κάλυμμά σας.

Προστατέψτε τα έσοδά σας.

Εάν ο εξοπλισμός σας υποστεί ζημιά λόγω κινδύνου, θα λάβετε αποζημίωση για την απώλειά του. Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να εργαστείτε και να κερδίσετε έσοδα για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να μην έχετε επαρκή μετρητά για να πληρώσετε τυχόν πιστωτές, μισθωτές και προμηθευτές. Μπορεί να χάσετε και κάποιους πελάτες.

Εάν έχετε κάλυψη διακοπής εργασιών, οι ταμειακές ροές σας θα προστατεύονται. Ο ασφαλιστής θα σας βοηθήσει με την πραγματοποίηση όλων των πληρωμών και την ανάκτηση των εμπορικών σας εργασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε χρήματα για την ενοικίαση εξοπλισμού που θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε να εργάζεστε μέχρι να αγοράσετε καινούργιο.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Εάν έχετε πελάτες που επισκέπτονται το γραφείο στο σπίτι σας ή εργάζεστε στις εγκαταστάσεις των πελατών τακτικά ή από καιρό σε καιρό, θα επωφεληθείτε από τη λήψη κάλυψης δημόσιας ευθύνης ως μέρος του πακέτου ασφάλισης της επιχείρησής σας.

Εάν παράγετε απτά προϊόντα, θα χρειαστείτε κάλυψη ευθύνης προϊόντος. Εάν η εταιρεία σας προσφέρει υπηρεσίες όπως οι περισσότερες οικιακές επιχειρήσεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να προστατευθείτε με ασφάλιση αποζημίωσης γνωστή και ως κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης.

Ασφαλίστε τυχόν επαγγελματικά οχήματα με τον κατάλληλο τρόπο.

Εάν χρησιμοποιείτε το ιδιωτικό σας αυτοκίνητο ή οποιοδήποτε άλλο ιδιόκτητο όχημα για εμπορικούς σκοπούς, πρέπει να λάβετε επαγγελματική κάλυψη αυτοκινήτου. Αυτό συμβαίνει επειδή μια μεμονωμένη πολιτική δεν θα ισχύει για τέτοια οχήματα. Είναι καλύτερο να προμηθευτείτε ένα ολοκληρωμένο εμπορικό κάλυμμα αυτοκινήτου που προστατεύει το όχημά σας από ζημιές από σύγκρουση και διάφορους κινδύνους επίσης.

Τέλος, θα πρέπει να συγκρίνετε προσφορές από διαφορετικές εταιρείες για να επιλέξετε το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εσάς. Αποκτήστε την καλύτερη προσφορά για να απολαύσετε αποτελεσματική προστασία και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *