Πώς να είστε ασφαλείς με καλύτερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου

Πώς να είστε ασφαλείς με καλύτερες τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου

Είστε έμπειρος οδηγός. Είστε περήφανοι για την τεχνογνωσία σας. Τότε, το αναπόφευκτο συμβαίνει όταν στέλνετε μηνύματα στο κινητό σας: παθαίνεις ατύχημα!

Είναι ένα σταθερό γεγονός που κανείς στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτων δεν θα αρνηθεί. Εάν οδηγείτε απερίσκεπτα και λάβετε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το φορτηγό, τη μοτοσικλέτα ή το RV σας, τα ποσοστά κάλυψης θα αυξηθούν – και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες και τους μεταφορείς.

Ένας από τους πιο ευρέως επισημασμένους αυτόματους περισπασμούς είναι η ομιλία στο κινητό σας. Αλλά οι ειδικοί αναφέρουν άλλες πηγές απόσπασης της προσοχής που μπορεί να μην είχατε καν σκεφτεί πριν. Με τη ζωή σας και άλλες ζωές να διακυβεύονται, τίποτα – λένε – αλλά ο δρόμος πρέπει να είναι το επίκεντρό σας. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το δρόμο θα σας βάλει σε κίνδυνο, προκαλώντας σας επικίνδυνα απασχολημένοι.

Το πνεύμα υπερισχύει της ύλης

Φυσικά, αν το μυαλό σας είναι σε κάτι άλλο εκτός από το θέμα της οδήγησης του οχήματός σας, δεν είναι καλό. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, ο ανθρώπινος νους είναι περιορισμένος – μπορεί να επεξεργαστεί μόνο μερικά πράγματα τη φορά. Έτσι, το να προσπαθείς να κάνεις πολλά καθήκοντα ταυτόχρονα είναι σίγουρα απειλητικό για τη ζωή.

Περισπασμοί

της όρασης Μπορείτε ακόμη και να φανταστείτε να οδηγείτε με κλειστά μάτια; Είναι μια γελοία ιδέα, σωστά; Όταν οι οδηγοί ασχολούνται με άλλες δραστηριότητες ενώ χειρίζονται ένα αυτοκίνητο, ουσιαστικά ισοδυναμεί με το ίδιο πράγμα. Μελέτες δείχνουν ότι αν στέλνετε μηνύματα ενώ οδηγείτε το όχημά σας με ταχύτητα πενήντα πέντε μιλίων την ώρα, αποσπάτε την προσοχή σας από τη δραστηριότητά σας για περίπου τεσσεράμισι δευτερόλεπτα. Ο κίνδυνος σας κάνει περίπου είκοσι τρεις φορές πιο πιθανό να πέσετε σε σύγκρουση.

Αν και η αποστολή γραπτών μηνυμάτων είναι σίγουρα το πιο συνηθισμένο παράδειγμα απόσπασης της προσοχής του οδηγού, άλλες περιπτώσεις περιλαμβάνουν φαγητό, ποτό, αλλαγή ραδιοφωνικών σταθμών, μουσική και gadget GPS, φορώντας καλλυντικά, μελέτη πληροφοριών και τεντώνοντας το χέρι σας για να αρπάξετε πράγματα. Κάθε μία από αυτές τις δραστηριότητες εντείνει ριζικά τις πιθανότητές σας να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα.

Ένας οδηγός που αποσπάται η προσοχή είναι πολύ πιο πιθανό να πάθει αυτοκινητιστικό ατύχημα:

  • Έχετε εννέα φορές περισσότερες πιθανότητες να τρακάρετε όταν πιάνετε ένα κινούμενο αντικείμενο
  • Έχετε τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να τρακάρετε ενώ μελετάτε πληροφορίες
  • Έχετε δύο φορές περισσότερες πιθανότητες να τρακάρει όταν τρώει και οδηγεί
  • Έχετε τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να τρακάρετε όταν χρησιμοποιείτε καλλυντικά

Οδηγήστε με ασφάλεια, μείνετε ασφαλείς!

Ορισμένος να διεξάγει απευθείας συναλλαγές με πολλές εταιρείες, όπως ACE, AIG, Guard, Liberty Mutual, Peerless, MAPFRE, The Hartford, USLI και άλλες, η PRIME ανιχνεύει το ευρύ της δίκτυο για να παρουσιάσει προσαρμοσμένη κάλυψη σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *