Πώς η ασφάλιση πιστώσεων θα κάνει την επιχείρησή σας πιο κερδοφόρα

Πώς η ασφάλιση πιστώσεων θα κάνει την επιχείρησή σας πιο κερδοφόρα

Είστε στην επιχείρηση για να κάνετε κέρδος, για να αυξήσετε το περιθώριο κέρδους και όχι τον τζίρο. Υπάρχουν μόνο τρεις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε και η Ασφάλιση Πιστώσεων θα σας βοηθήσει με όλους αυτούς.

Η Ασφάλιση Πιστώσεων σημειώνει όλα τα κουτιά What’s In It For Me για οποιαδήποτε εταιρεία B2B που πωλεί με όρους πίστωσης. Θα σας κάνει πιο κερδοφόρους βοηθώντας σας να πουλήσετε περισσότερα, καθιστώντας σας πιο αποτελεσματικούς και μειώνοντας το κόστος σας. Τολμηροί ισχυρισμοί μπορεί να σκεφτείτε και θα είχατε δίκιο, αλλά είναι ισχυρισμοί που μπορούν να τεκμηριωθούν, οπότε διαβάστε.

Η ασφάλιση πιστώσεων σάς βοηθά να πουλάτε περισσότερα

Οι επιλογές σας για να κάνετε περισσότερες πωλήσεις είναι να πουλήσετε περισσότερα σε υπάρχοντες πελάτες ή να αρχίσετε να πουλάτε σε νέους πελάτες. Τι σας εμποδίζει λοιπόν; Ουσιαστικά, καταλήγει σε αυτό αν είναι καλό για τα χρήματα.

Ξέρετε τι ήταν καλοί οι πελάτες σας, αλλά τι γνωρίζετε για την ικανότητά τους να χειρίζονται μεγαλύτερα πιστωτικά όρια;

Με νέους πελάτες, μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας, να συναντηθείτε μαζί τους, να συζητήσετε τα σχέδιά τους, να ελέγξετε τα οικονομικά τους στοιχεία, να λάβετε εμπορικές αναφορές, να στείλετε μικρά για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο. Είναι αυτό που μπήκατε στην επιχείρηση για να κάνετε, έχετε το χρόνο ή την τεχνογνωσία να πραγματοποιήσετε αυτές τις κλήσεις ποιο είναι το κόστος ευκαιρίας;

Θα μπορούσατε να λάβετε Ασφάλιση Πιστώσεων και να μεταβιβάσετε την πιστοληπτική σας αξιολόγηση σε άτομα που είναι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα. Εάν ακολουθήσετε αυτήν την προσέγγιση, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές πιο επεκτατικά, με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι εάν τα πράγματα πάνε στραβά, ο ασφαλιστής πιστώσεων θα βάλει τα χρήματά του εκεί που είναι και θα αντικαταστήσει το 90% του κεφαλαίου κίνησης.

Η ασφάλιση πιστώσεων μειώνει το κόστος σα.

Ένας πελάτης αποτυγχάνει αφήνοντάς σας ένα επισφαλές χρέος £20.000. Λειτουργείτε με περιθώρια 10%. φανταστικό ίσως, αλλά κρατάμε τους αριθμούς απλούς. Αυτά τα 20.000 £ έχουν έρθει κατευθείαν στο τελικό αποτέλεσμα και πρέπει να πραγματοποιήσετε επιπλέον πωλήσεις 200.000 £ για όλες τις πληρωμές και όλα με περιθώρια 10% μόνο για να καλύψετε τη θέση σας. Εάν είστε ασφαλισμένοι με πίστωση, η ζημιά σας θα ήταν μόλις 2.000 £, αφήνοντάς σας να απαιτήσετε πωλήσεις μόλις 20.000 £ για να ανακτήσετε τις ζημιές σας.

Οι πωλήσεις μπορούν μόνο από δύο πηγές νέους και υπάρχοντες πελάτες. Η έρευνα μας λέει ότι χρειάζεται δέκα φορές περισσότερη προσπάθεια για να βρεις έναν νέο πελάτη από ό,τι για να διατηρήσεις έναν υπάρχοντα πελάτη. Όταν έχετε ένα επισφαλές χρέος όχι μόνο πλήττει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αντικαταστήσετε και αυτόν τον πελάτη.

Η ασφάλιση πιστώσεων σας κάνει πιο αποτελεσματικούς

Ρωτήστε τον εαυτό σας τι ασχοληθήκατε με την επιχείρηση και κάνετε αυτό στο οποίο είστε καλοί και τι σας αρέσει να κάνετε. Χάνεις τον χρόνο σου σε πράγματα όπως η αξιολόγηση κινδύνου, η είσπραξη χρεών, η αναζήτηση νέων λογαριασμών για την αντικατάσταση αυτών που έχουν αποτύχει.

Εάν αγοράζετε Ασφάλιση Πιστώσεων, αγοράζετε μια υπηρεσία που:

  1. Αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών σας
  2. Παρέχει ένα πλαίσιο διαχείρισης πιστώσεων
  3. Εισπράττει εάν ο πελάτης σας δεν πληρώσει
  4. Διακανονίζει τη ζημία σας εάν η διαδικασία είσπραξης αποτύχει λάβετε αποτελέσματα
  5. Παρέχει πρόσβαση σε φθηνότερη χρηματοδότηση
  6. Σας κρατά ενήμερους για τις οικονομικές εξελίξεις στις χώρες και τους τομείς με τους οποίους πραγματοποιείτε συναλλαγές
  7. Παρέχει ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την πιστοληπτική ικανότητα των προοπτικών πριν κάνετε την πρώτη επαφή

Εάν εργάζεστε και δίνετε πίστωση, θα πρέπει να μιλήσετε με την Credit Insurance Plus.

Κατανοούμε ότι εάν δεν δώσετε την πίστωση του πελάτη σας θα το κάνει κάποιος άλλος και η πώληση που θέλατε θα χαθεί. Με τους δανειστές να διστάζουν να επεκτείνουν τα κεφάλαια, οι επιχειρήσεις θεωρούν την πίστωση από τους προμηθευτές τους ως δικαίωμα που συνορεύει με μια οιονεί υπερανάληψη.

Επιπλέον, αφού ζήτησαν και έλαβαν μεγαλύτερους όρους από εσάς, προσθέτουν προσβολή σε τραυματισμό, σέρνοντας τα τακούνια τους και καθυστερώντας την πληρωμή πέρα ​​από την ημερομηνία λήξης.

Όχι μόνο δίνετε στους πελάτες σας ακάλυπτα άτοκα δάνεια για αγαθά που τους παραδίδονται, αλλά γίνετε γρήγορα ο δανειστής της επιλογής τους. Αυτή είναι μια άβολη θέση για να καταλάβεις. Η έρευνα μας λέει ότι συνήθως το 40% των κυκλοφορούντων περιουσιακών στοιχείων μιας εταιρείας αποτελείται από εισπρακτέους λογαριασμούς.

Οι πιθανότητες να αποτύχει ένας πελάτης και να σας αφήσει απλήρωτα τιμολόγια είναι πολύ μικρότερες από εκείνες για να πάρει φωτιά οι εγκαταστάσεις σας. Αυτός ο κίνδυνος είναι συχνά απροστάτευτος, ωστόσο η Ασφάλιση Πιστώσεων είναι άμεσα διαθέσιμη και πολύ προσιτή. Επικοινωνήστε λοιπόν σήμερα μαζί μας, τελικά δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός ίσως από την εταιρεία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *