Προσοχή στους ιδιοκτήτες αρτοποιείων: Έχετε έκθεση σε κίνδυνο ευθύνης που ζητά κάλυψη!

Προσοχή στους ιδιοκτήτες αρτοποιείων: Έχετε έκθεση σε κίνδυνο ευθύνης που ζητά κάλυψη!

 Αν και το δελεαστικό άρωμα των γλυκών αρτοσκευασμάτων αναδύεται έξω από το αρτοποιείο σας, προσκαλώντας τους πελάτες να μπουν μέσα, υπάρχει ένα πράγμα που παραμονεύει επισφαλώς παντού και απέχει πολύ από το δελεαστικό. Με κάθε χτύπημα ενός αυγού, κάθε σπρώξιμο στον κλίβανο, κάθε νόστιμο τελικό προϊόν που αφαιρείται από το φούρνο, κάθε αλληλεπίδραση με πεινασμένους θαμώνες – και ακόμη και πέρα ​​από ώρες λειτουργίας – η έκθεσή σας σε κινδύνους είναι παρούσα.

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να δημιουργήσετε την επιχείρησή σας. Μην επιτρέψετε την πιθανότητα απωλειών και ζημιών να το καταστρέψουν. Αποκτήστε την κάλυψη που θα σας θωρακίσει από μια αγωγή και την οικονομική αναταραχή που μπορεί να ακολουθήσει!

σωματικό τραυματισμό

αρτοποιείου Το αρτοποιείο ήταν φρέσκο ​​και καθαρό μετά την αποχώρηση του συνεργείου καθαρισμού. Ένας άντρας μπήκε μέσα. Δυστυχώς, γλίστρησε στο βρεγμένο πάτωμα και έπεσε. Ο πελάτης υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο. Άσκησε μήνυση 12.000 δολαρίων εναντίον του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Ζημιές περιουσίας

Η πωλήτρια σε ένα αρτοποιείο έκανε ένα διάλειμμα για καφέ που της αξίζει. Όταν παρατήρησε πόσο βιαστικοί γίνονταν οι άλλοι εργάτες στην αντιμετώπιση της ζήτησης των πελατών, έκανε μια ανάπαυλα από το διάλειμμά της για να δώσει ένα αφοσιωμένο χέρι. Ενώ φρόντιζε έναν πελάτη, άθελά της έριξε τον καφέ της στον φορητό υπολογιστή που είχε τοποθετήσει στον πάγκο σερβιρίσματος. Ο άνδρας άσκησε αξίωση κατά του ιδιοκτήτη για την απώλεια του: 5.000 $.

Ζημιά από το νερό

Η λαβή λίπους του αρτοποιείου χάλασε. Αυτό προκάλεσε υπερχείλιση υγρού στο υπόγειο, στο διπλανό διαμέρισμα του γείτονα και στον ενοικιαζόμενο αποθηκευτικό χώρο χαμηλότερου επιπέδου. Οι συσσωρευμένες ζημιές έφτασαν το ποσό των 25.000 $.

Απώλεια από πυρκαγιά

Στο δοχείο του αρτοποιείου ήταν αποθηκευμένα ένα σωρό κουρέλια με γράσο. Το δοχείο στάθηκε δίπλα στην ηλεκτρική θερμάστρα. Ο επικίνδυνος συνδυασμός ζεστού αέρα και υφασμάτων κορεσμένων με λίπος οδήγησε σε πυρκαγιά και τη σχετική απώλεια 15.000 δολαρίων.

Τι είδους ασφαλιστήριο συμβόλαιο χρειάζεται ένας φούρνος;

Αν και τα αρτοποιεία, σε γενικές γραμμές, μοιράζονται μια κοινή απειλή για την ευθύνη, κάθε κατάστημα είναι μοναδικό. Το καλύτερο στοίχημά σας για την απόκτηση ενός προστατευτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι να μιλήσετε με ένα έμπειρο ασφαλιστικό πρακτορείο που ασχολείται με τη γενική ευθύνη, καθώς και με ιδιοκτήτες σπιτιού, αυτοκινήτου, εμπορίου, εργαζομένων, προϊόντων ζωής και άλλα.

Οι επαγγελματίες που έχουν κατά νου το ενδιαφέρον σας θα επανεξετάσουν την ατομική σας κατάσταση και θα αναζητήσουν το ευρύ δίκτυο εταιρειών τους για να καταλήξουν σε ένα ολοκληρωμένο προσαρμοσμένο σχέδιο – σε ανταγωνιστικά χαμηλή τιμή. Όχι μόνο αυτό μπορεί να σας κάνει να προστατεύεστε επαρκώς σε περίπτωση αδιανόητου, υπάρχει ένα ελκυστικό πρόσθετο ανεκτίμητο εμπόρευμα που έρχεται – ηρεμία!

Στην PRIME Insurance κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ως άτομο. Εστιάζοντας στη μοναδικότητά σας, ψωνίζουμε και εξετάζουμε τις πολλές κορυφαίες εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε άμεσα για να σας προσφέρουμε μια πολιτική premium σε ελκυστικά χαμηλή τιμή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *