Ο χρόνιος πόνος, η εξάρτηση από οπιοειδή και πώς επηρεάζει τους εργαζομένους Comp

Ο χρόνιος πόνος, η εξάρτηση από οπιοειδή και πώς επηρεάζει τους εργαζομένους Comp

 Κάθε επιχείρηση χρειάζεται εργάτες, σωστά; Ναι, η αποζημίωση των εργαζομένων είναι η ασφάλιση που εγγυάται ότι ένας εργαζόμενος θα καλύψει τα ιατρικά του έξοδα και την απώλεια μισθών σε περίπτωση τραυματισμού λόγω εργασίας.

Για το αφεντικό, οι τραυματισμοί, ο πόνος, ο χρόνιος πόνος και τα μειονεκτήματα της λήψης φαρμάκων για τον πόνο, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών ναρκωτικών όπως τα οπιοειδή και η καταστροφή που μπορεί να συνεπάγεται η εξάρτηση ή η κατάχρηση που προκύπτει, είναι οι κύριοι παράγοντες που συνεισφέρουν στο κόστος των ζημιών των εργαζομένων.

Μόλις πριν από δέκα χρόνια, ο αριθμός των εργαζομένων που αντιμετώπιζαν χρόνιο πόνο που επηρέασε την ανάρρωση ήταν δέκα τοις εκατό μικρότερος από ό,τι είναι τώρα. Φυσικά, οι επιπτώσεις γίνονται αισθητές σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων με ημέρες αναπηρίας, απώλεια μισθών και απώλεια κόστους παραγωγής που ρίχνουν μια βαριά πλευρική γροθιά, που ισοδυναμεί με την αύξηση των τιμών των ζημιών των εργαζομένων.

Λοιπόν, πώς ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης -είτε είναι κατάστημα λιανικής, κατασκευαστής ή επαγγελματικό εμπορικό γραφείο- αποτρέπει τους υπαλλήλους του/της από τον συνεχή πόνο και την επακόλουθη χρήση ναρκωτικών ή τον εθισμό;

Ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστές στον ασφαλιστικό κλάδο διαθέτει μια δοκιμασμένη μέθοδο μέσω της τεχνολογικής του πλατφόρμας που βοηθά στον εντοπισμό και την πρόβλεψη πόνου και υψηλών κινδύνων από οπιοειδή μεταξύ των τραυματιών επί τόπου. Χρησιμοποιείται ως μέρος ενός καινοτόμου προγράμματος, ο προγνωστικός παράγοντας βοηθά στη ρύθμιση της ιατρικής περίθαλψης και βοηθά στην εστίαση σε πιθανούς παράγοντες πρόκλησης χρόνιου πόνου – κάτι που οι γιατροί παραδοσιακά διευκολύνουν συνταγογραφώντας οπιοειδή ή άλλα παυσίπονα.

Ακολουθεί η διαδικασία, εξηγείται:

Αναλύοντας τις πληροφορίες αξιώσεων, η εφαρμογή μπορεί να κάνει μια πρόβλεψη σχετικά με το ποιοι από τους υπαλλήλους σας που έχουν υποστεί τραυματισμούς στο χώρο εργασίας είναι πιο διατεθειμένοι σε χρόνιους πόνους.

Μετά από αυτό, οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες και οι ειδικοί αξιώσεων συνεννοούνται με άλλους ειδικούς για να μελετήσουν τον ισχυρισμό. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αξίωση γίνει αποδεκτή στο ασφαλιστικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τον μετριασμό των κινδύνων, αυτοί οι ειδικοί συνεργάζονται για να επινοήσουν ένα προσαρμοσμένο προληπτικό σχέδιο που ενδεχομένως μπορεί να αλλάξει τον παραδοσιακό τρόπο θεραπείας τραυματισμών.

Τα αποτελέσματα έχουν αναγνωριστεί και επικροτηθεί από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, οδηγώντας δυνητικά σε έως και 50 τοις εκατό συνολική εξοικονόμηση σε εργαζομένους από αξιώσεις που αφορούν χρόνιους πόνους.

Αποτελέσματα:

  • Οι ασθενείς είναι λιγότερο πιθανό να ζήσουν με πόνο που αντιμετωπίζεται με οπιοειδή ή άλλα παυσίπονα 
  • Οι ασθενείς μπορούν να προσβλέπουν σε ταχύτερες επιστροφές στον χώρο εργασίας 
  • Οι ασθενείς μπορούν να αναμένουν επιστροφή στην ίδια ποιότητα ζωής που απολάμβαναν πριν από τον τραυματισμό 
  • Σχετικά υψηλή Οι αξιώσεις κινδύνου μπορούν να εποπτεύονται προκειμένου να αποφευχθεί η απόκτηση χρόνιου πόνου στους τραυματίες εργαζόμενους στο μέλλον

Δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε ένα σχέδιο δράσης. Στην περίπτωση χρόνιου πόνου και χρήσης οπιοειδών, η δήλωση είναι φορτωμένη. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, μιλήστε σε ένα ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο σχετικά με αυτό το πρόγραμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *