Οι επτά τύποι ασφάλισης επιχειρήσεων που χρειάζεστε

Οι επτά τύποι ασφάλισης επιχειρήσεων που χρειάζεστε

 Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι συναρπαστική, αλλά μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνη. Τώρα που κάνατε το άλμα και ξεκινήσατε κάτι νέο, εργάζεστε σκληρά και ξέρετε ότι χρειάζεστε έναν καλό ύπνο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για οτιδήποτε έρθει. Έτσι, εάν δεν θέλετε να μείνετε ξύπνιοι ανησυχώντας για το ποιος από αυτούς τους κινδύνους μπορεί να σας φέρει, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι με τη σωστή ασφάλιση.

Εδώ είναι επτά τύποι ασφάλισης που πρέπει να έχετε για την επιχείρησή σας. Θα πρέπει επίσης να έχετε έναν εξαιρετικό ασφαλιστικό μεσίτη για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς ακριβώς ισχύουν για την κατάστασή σας και την επιχείρησή σας. Η ασφάλιση δεν είναι ένα είδος που ταιριάζει σε όλους, οπότε φροντίστε να συζητήσετε τη συγκεκριμένη επιχείρησή σας με έναν ασφαλιστικό μεσίτη.

Ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης

Αυτή η ασφάλιση είναι απαραίτητη εάν η επιχείρησή σας απασχολεί άτομα που παρέχουν επαγγελματική υπηρεσία, όπως εκπαιδευτές ή θεραπευτές μασάζ. Η επιχείρηση πρέπει να καλύπτεται έναντι αξιώσεων αμέλειας ή ζημιών που προκύπτουν λόγω λαθών.

Ασφάλιση ευθύνης προϊόντος

Εάν η εταιρεία σας κατασκευάζει ή πουλάει κάτι για τη γενική αγορά, τότε κάτι μπορεί να πάει στραβά με το προϊόν. Ακόμη και η επιχείρηση που λαμβάνει κάθε προφύλαξη και διασφαλίζει την ασφάλεια μπορεί να βρεθεί ακόμη σε μια αγωγή.

Ασφάλιση περιουσίας

Ασφαλίστε την επιχείρηση από πυρκαγιές, καταιγίδες, κλοπές και φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες και σεισμοί, εάν πιστεύετε ότι μπορεί να συμβούν στην περιοχή σας. Σε περίπτωση καταστροφής, θα θέλετε να μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επισκευάσετε το κτίριο, τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που χάθηκε.

επιχειρήσεων με έδρα το σπίτι Εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται στο σπίτι σας, τότε έχετε πολλά διαφορετικά πράγματα να εξετάσετε. Πρώτα απ ‘όλα, μην υποθέσετε ότι δεν χρειάζεστε επιπλέον ασφάλεια. Η πολιτική για τους ιδιοκτήτες σπιτιού σας δεν θα καλύπτει τις ζημίες της επιχείρησης. Πηγαίνει αμφίδρομα. Θα καλύπτεται το σπίτι σας εάν προκληθεί πυρκαγιά από κάτι που σχετίζεται με την επιχείρηση; Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας μεσίτη.

οχήματα της εταιρείας θα πρέπει να είναι πλήρως ασφαλισμένα σε περίπτωση ατυχήματος. Εάν χρησιμοποιείτε το δικό σας όχημα ως μέρος της οικιακής επιχείρησής σας, τότε η ασφαλιστική εταιρεία θα πρέπει να γνωρίζει τη χρήση του οχήματος. Η πολιτική επαγγελματικών οχημάτων μπορεί να μην έχει συγκεκριμένη αναφορά στη χρήση του οχήματος, επομένως αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε με τον μεσίτη σας.

Ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων

Εάν έχετε υπαλλήλους, θα πρέπει να έχετε αποζημίωση εργαζομένου στο συμβόλαιο, για να καλύψετε οτιδήποτε συμβεί σε έναν εργαζόμενο εάν τραυματιστεί, τραυματιστεί ή σκοτωθεί ως αποτέλεσμα της εργασίας με την επιχείρηση. Ακόμα κι αν πρόκειται για εργασία χαμηλού κινδύνου, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη.

Ασφάλιση διακοπής επιχείρησης

Εάν συμβεί κάποια καταστροφή ή συμβεί κάτι που διακόπτει τις εργασίες της επιχείρησης, τότε η επιχείρηση θα υποφέρει από απώλεια εισοδήματος. Αυτή η ασφάλιση μπορεί να βοηθήσει στην αντιστάθμιση του χαμένου χρόνου και εισοδήματος.

Μόλις δημιουργηθούν οι κατάλληλες ασφάλειες και κατανοηθούν πλήρως, θα κοιμάστε καλύτερα το βράδυ. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνονται υπόψη οι μοναδικές σας καταστάσεις και μην παραλείψετε να έχετε αυτά τα βασικά στοιχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *