Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί

Να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, κάντε ερωτήσεις και λάβετε διευκρινίσεις προτού επιλέξετε ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας

 Ας μετρήσουμε τα ουσιαστικά πράγματα στην καθημερινότητά μας. Είμαι βέβαιος ότι η κινητή συσκευή μας θα βρίσκεται ανάμεσα στα πέντε κορυφαία κρίσιμα πράγματα των καθημερινών βοηθητικών υπηρεσιών. Είναι ένας σημαντικός σύντροφος της καθημερινότητάς μας καθώς δεν μπορούμε καν να σκεφτούμε μια μέρα χωρίς ταλαιπωρία χωρίς αυτό.

Δεν υποστηρίζει μόνο έναν προγραμματισμένο τρόπο ζωής, αλλά διατηρεί επίσης τους ανθρώπους συνδεδεμένους με ολόκληρο τον κόσμο. Η σημασία των κινητών τηλεφώνων μπορεί να εκτιμηθεί από το γεγονός ότι ακόμη και μια απλή σκέψη να τα χάσουμε μας τρομάζει.

Η αγάπη μας για τα κινητά τηλέφωνα το έχει κάνει τόσο πολύτιμο που ο καθένας μπορεί εύκολα να επωφεληθεί. Πολλές (όχι όλες) ασφαλιστικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν το ίδιο πράγμα υποστηρίζοντας τον φόβο μας. Η ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας είναι πάντα θέμα σύγχυσης ανάμεσα στους χρήστες έξυπνων τηλεφώνων.

Ένας από τους κύριους λόγους πίσω από αυτήν την αναταραχή είναι ότι αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους τροφοδοτώντας τις υπηρεσίες τους. Έχουν διατηρήσει την πρωταρχική τους εστίαση μόνο στο να κερδίζουν χρήματα αδιακρίτως.

Συνήθως, οι πράκτορες του Insurance Provider σας προτρέπουν κατά τη στιγμή της εγγραφής, “Κύριε/Κυρία, θα φροντίσουμε για τα πάντα”, αλλά αρχίστε να μετράτε τους όρους τη στιγμή της αξίωσης. Αντιμετωπίζοντας όλα αυτά τα εμπόδια, σκεφτόμαστε μια φορά την ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας τη στιγμή της αγοράς ενός νέου ακουστικού.

Δεν είμαι κατά της επιλογής της ασφάλισης κινητής τηλεφωνίας, αλλά προσωπικά προτείνω σε όλους να ελέγξουν όσο περισσότερο μπορείτε πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό είναι απλώς θέμα προσοχής για να είστε προσεκτικοί, να κάνετε ερωτήσεις και να λάβετε διευκρινίσεις για όλες τις αμφιβολίες σας. Εδώ είναι μερικά σημεία που μπορείτε να θίξετε ενώπιον του ασφαλιστικού σας παρόχου.

Πιστοποιητικό πρότασης και πιστοποιητικό ασφάλισης: Εάν υποβάλετε αίτηση για ασφάλιση κινητής τηλεφωνίας, ο ασφαλιστής εκδίδει ένα Πιστοποιητικό Πρότασης Ασφάλισης. Το πιστοποιητικό περιέχει όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις του σχετικού συμβολαίου καθώς και παρέχει σύντομη απόδειξη όλων των στοιχείων σας που υποβάλατε κατά την αίτηση ασφάλισης.

Η Ασφαλιστική Εταιρεία επαληθεύει την αίτησή σας και δίνει έγκριση. Όταν εγκριθεί η αίτησή σας ασφάλισης, θα λάβετε Πιστοποιητικό Ασφάλισης. Αυτό το πιστοποιητικό είναι μια περίληψη της σύμβασης μεταξύ εσάς και του ασφαλιστή. Αυτά τα δύο έγγραφα είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα λαμβάνετε από τον ασφαλιστή σας.

Διαδικασία αξίωσης και εξαιρέσεις: Μακάρι όλοι να μείνουν μακριά από ατυχίες. Όλοι όμως είχαμε προβλήματα με τα κινητά μας, π.χ. να το πέσει στο πάτωμα, να βραχεί, να χάσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή με κάποιους άλλους τρόπους.

Κάποιος πρέπει να συλλέξει τη σύντομη ιδέα σχετικά με τη διαδικασία αξίωσης κατά τη στιγμή της αγοράς ασφάλισης για κινητά. Θα πρέπει επίσης να συγκεντρωθούν όλες οι καταστάσεις/εξαιρέσεις, τις οποίες ο ασφαλιστής αρνείται να καλύψει.

Οι περισσότεροι από τους ασφαλιστικούς φορείς ζητούν χρήματα τη στιγμή της διευθέτησης της απαίτησης για χάρη των εκπτώσεων, αλλά οι ασφαλιστικοί πράκτορες κρύβουν τις πληροφορίες. Εξαρτάται από εσάς πώς θα αντιμετωπίσετε τις περιστάσεις και θα συγκεντρώσετε το καλύτερο από αυτό.

Ρόλος του Ασφαλιστικού Αντιπροσώπου στη Διαδικασία Απαίτησης: Συνήθως, οι ασφαλιστικοί πράκτορες υπόσχονται να σας βοηθήσουν σε κάθε βήμα στη διεκδίκηση της ασφάλισής σας. Μόλις αγοράσετε ένα συμβόλαιο από αυτούς, αρχίζουν να σας δίνουν λιγότερη αξία επειδή επικεντρώνονται μόνο στην απόκτηση νεότερων πελατών.

Επομένως, είναι πιο σημαντικό για έναν καταναλωτή να ξεκαθαρίσει τα πάντα πριν πληρώσει χρήματα σε αυτόν. Βασικά, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε την κατάλληλη τεκμηρίωση και μεθοδολογία υποβολής αξιώσεων, εκπτώσεων, κάλυψης ζημιών και αντικαταστάσεων. Η βοήθεια του Ασφαλιστικού Πράκτορα είναι η πιο επιβεβλημένη αρχή για την επιτυχή διευθέτηση της αξίωσης.

Ιστορικό διακανονισμού αποζημίωσης: Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε/ελέγξετε το ιστορικό της εταιρείας όσον αφορά τον αδιαμφισβήτητο διακανονισμό της αξίωσης. Μην αφήνετε τον ασφαλιστικό σας πάροχο να σας εξαπατήσει, όσον αφορά την περιγραφή της πολιτικής ενώπιόν σας. Για να αποφύγετε μια ενοχλητική σχέση με τον Ασφαλιστικό σας Πάροχο, πρέπει αρχικά να εκκενώσετε όλες τις ανησυχίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *