Κορυφαίοι 5 κακοί λόγοι για να μείνετε στην τρέχουσα ασφαλιστική σας εταιρεία

Κορυφαίοι 5 κακοί λόγοι για να μείνετε στην τρέχουσα ασφαλιστική σας εταιρεία

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι λόγοι για να μείνετε στην τρέχουσα ασφαλιστική σας εταιρεία. Μπορεί να έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες όταν είχατε αξίωση. Ή ίσως έχουν μοναδικές καλύψεις που δεν προσφέρουν άλλοι μεταφορείς. Ή ίσως η τιμή είναι πολύ ανταγωνιστική. Όλοι αυτοί είναι λογικοί και νόμιμοι λόγοι για να παραμείνετε πιστοί στην τρέχουσα εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας.

Υπάρχουν άλλοι λόγοι που οι άνθρωποι μένουν στην παρέα τους που δεν είναι τόσο λογικοί. Η τυφλή πίστη σε μια τεράστια εταιρεία δεν είναι σοφή. Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίοι κακοί λόγοι για να μείνετε στην τρέχουσα ασφαλιστική σας εταιρεία.

Είμαι με την εταιρεία μου πολλά χρόνια

Σίγουρα, δεν είναι καλή ιδέα να πηγαίνω σε διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες κάθε δεύτερο μήνα. Από την άλλη πλευρά, το να μένετε στην ίδια εταιρεία για δεκαετίες χωρίς να ψωνίζετε κάθε τόσο μπορεί να σημαίνει ότι πληρώνετε πάρα πολλά. Ακριβώς επειδή έχετε συνεργαστεί με μια ασφαλιστική εταιρεία για πολλά χρόνια, δεν σημαίνει ότι είστε σε μια δεσμευμένη σχέση. Μη διστάσετε να κοιτάξετε γύρω σας. Μπορεί να σας εξοικονομήσει μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Η τρέχουσα εταιρεία μου παρέχει έκπτωση για ασφαλή οδήγηση

Αν και είναι ωραίο να λαμβάνετε επιταγές ταχυδρομικώς, οι εκπτώσεις από μια ασφαλιστική εταιρεία θα μπορούσαν να είναι απλώς επιστροφές χρημάτων για την υπερβολική χρέωση. Μπορεί να θέλετε να επαληθεύσετε ότι λαμβάνετε ανταγωνιστική τιμή, ακόμη και μετά τον έλεγχο της έκπτωσης.

Η τρέχουσα εταιρεία μου προσφέρει οδική βοήθεια

Οι περισσότερες αξιόπιστες εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων προσφέρουν οδική βοήθεια. Αυτή δεν είναι μια μοναδική προσφορά και επομένως είναι ένας τρομερός λόγος για να μείνετε στην τρέχουσα εταιρεία σας εάν μπορείτε να έχετε καλύτερη τιμή ή/και καλύτερη εξυπηρέτηση αλλού.

Είναι μια ταλαιπωρία να αλλάξετε ασφαλιστικές εταιρείες

Ίσως είναι μια ταλαιπωρία με ορισμένους τύπους συμβολαίων, αλλά τα συμβόλαια σπιτιού και αυτοκινήτου είναι πολύ απλά να αλλάξουν αυτές τις μέρες. Σε ορισμένες εταιρείες, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας μπορούν να εκδοθούν με ένα απλό αίτημα μέσω email. Τα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου μπορούν να εκδοθούν με μια σύντομη τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας 10 λεπτών. Θα άξιζε η εξοικονόμηση εκατοντάδων δολαρίων λίγα λεπτά από το χρόνο σας;

Δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτήν την εταιρεία Η

ασφάλιση του σπιτιού και του αυτοκινήτου σας είναι μεγάλη υπόθεση. Θέλετε να πάτε με μια εταιρεία που σας είναι γνωστή. το καταλαβαίνω. Υπάρχουν όμως εκατοντάδες αξιόπιστες εταιρείες σε κάθε κλάδο που είναι άγνωστες σε πολλούς. Ακριβώς επειδή δεν ξοδεύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για διαφήμιση στην τηλεόραση, δεν σημαίνει ότι είναι μια τρομερή εταιρεία. Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες στην πολιτεία της Νεβάδα ελέγχονται από το Υπουργείο Ασφαλίσεων και υποχρεούνται να ακολουθούν τους ίδιους κανόνες.

Επικοινωνήστε με το ambest.com για να ελέγξετε την πιστοληπτική τους ικανότητα και να αναζητήσετε κριτικές στο διαδίκτυο. Εάν έχουν καλή πιστοληπτική ικανότητα και αξιοπρεπείς κριτικές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα πληρώσουν σύμφωνα με όσα αναφέρει η πολιτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *