Κορυφαία 5 ασφαλιστήρια συμβόλαια που πρέπει να αγοράσετε πριν μετακομίσετε την επιχείρηση

Κορυφαία 5 ασφαλιστήρια συμβόλαια που πρέπει να αγοράσετε πριν μετακομίσετε την επιχείρηση

 Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια σας βοηθούν να παραμείνετε οικονομικά επικίνδυνοι σε ένα σενάριο κρίσης. Όταν φιλοξενείτε μια επιχείρηση, υπάρχουν πολλά ασφαλιστήρια συμβόλαια που θα διασφαλίσουν ότι δεν θα ξεμείνετε από την επιχείρηση ή δεν χρειάζεται να ψάξετε στις προσωπικές σας αποταμιεύσεις για να διατηρήσετε την επιχείρηση ζωντανή.

Τα κρίσιμα ασφαλιστήρια συμβόλαια φροντίζουν διάφορες πτυχές της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών, της περιουσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και άλλων σημαντικών περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην εταιρεία.

Εδώ, θα παραθέσουμε τα 5 κορυφαία ασφαλιστήρια συμβόλαια στα οποία πρέπει να επενδύσετε όταν ξεκινήσετε τη νέα σας επιχείρηση και σχεδιάζετε να την μετακινήσετε στο μέλλον.

Ασφάλιση Logistics Η

αγορά μιας ασφάλειας εφοδιαστικής είναι μια εξαιρετική ιδέα όταν γνωρίζετε ότι θα μεταφέρετε συχνά τα πράγματα του γραφείου σας από πόλη σε πόλη ή πολιτεία σε πολιτεία. Η ασφάλεια logistics θα καλύψει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στα είδη της εταιρείας σας κατά τη μετακίνησή τους. Είναι υποχρεωτικό να λάβετε ασφάλεια εφοδιαστικής σε περίπτωση που η επιχείρησή σας περιλαμβάνει μετακίνηση αντικειμένων για τους πελάτες σας με φορτηγά, πλοία ή αεροπορικώς.

Η ασφάλεια logistics φροντίζει για τα αντικείμενα που έχουν τοποθετηθεί άστοχα ή έχουν καταστραφεί κατά τη μεταφορά.

Ειδική ασφάλιση

μετακίνησης Η ασφάλιση μετακίνησης είναι ειδικά επιμελημένη για επιχειρήσεις που μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, πολλές φορές το χρόνο. Η ασφάλεια μετακίνησης φροντίζει για τη συσκευασία και την παράδοση όλων των τιμαλφών του γραφείου με ασφάλεια από το παλιό σας γραφείο στο νέο.

Η ειδική ασφάλεια μετακίνησης μαζί με την ασφάλεια logistics παρέχει πλήρη κάλυψη όλων των σημαντικών αξεσουάρ όπως υπολογιστές, δίσκοι δεδομένων, έντυπα αρχεία κ.λπ. που είναι σημαντικά για την εταιρεία σας.

Τα καλύτερα ειδικά προγράμματα ασφάλισης μετακίνησης ισχύουν όταν μεταφέρετε τα προϊόντα σας και σε διεθνές επίπεδο, δίνοντάς σας απόλυτη ηρεμία για όλα τα τιμαλφή κατά τη μεταφορά. Αρκετοί μεταφορείς και συσκευαστές βρίσκονται σε επαφή με ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν ασφάλεια μετακίνησης σε μειωμένη τιμή ανάλογα με την απόσταση μεταφοράς που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Τροποποιήσιμη Ασφάλιση Περιουσίας

Η επένδυση σε ακίνητα είναι η μεγαλύτερη επένδυση που πραγματοποιεί η επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια της θητείας της σε μια τοποθεσία. Η τροποποιήσιμη ασφάλιση περιουσίας φροντίζει για όλα τα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν εκκενώνετε το παλιό σας γραφείο και μετακομίζετε σε νέο. Τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης ακινήτων παρέχουν κάλυψη για την απώλεια εισοδήματος που συμβαίνει για το ακίνητο που κατέχετε κατά τη μεταφορά των διαφόρων αξεσουάρ.

Προσωπική ασφάλιση

Είναι πάντα καλή ιδέα να αποκτήσετε προσωπική ασφάλιση μαζί με ένα ειδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα μετακίνησης, ώστε η διαμετακόμιση να μην επηρεάσει τις αποταμιεύσεις σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Αυτό το ασφαλιστικό πρόγραμμα λειτουργεί ως δεύτερο επίπεδο προστασίας για εσάς και την επιχείρησή σας σε περίπτωση που τα άλλα ασφαλιστικά προγράμματα αποτύχουν να αποκομίσουν τις αποδόσεις.

Η προσωπική ασφάλιση λειτουργεί πάντα ως μια καλή επένδυση για άτομα που επιθυμούν να εξασφαλίσουν τα προσωπικά τους περιουσιακά στοιχεία που μπορεί ή όχι να συνδέονται με το όνομα της εταιρείας.

Ασφάλιση εκδηλώσεων

Η ειδική ασφάλιση εκδηλώσεων παρέχει ιατρική κάλυψη για όλους τους καλεσμένους του επαγγελματικού σας πάρτι, που φιλοξενείται σε μέρος μακριά από το γραφείο σας. Υπάρχει μια δίκαιη πιθανότητα η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων να μην καλύπτει τα έξοδα κάποιου που τραυματίστηκε σε ένα πάρτι/εκδήλωση που φιλοξενεί η εταιρεία. Η ειδική ασφάλεια συμβάντων έρχεται να σας σώσει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συνιστάται πάντα να αγοράζετε ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν σχεδιαστεί για να κινούνται και να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας στα αρχικά στάδια της ίδιας της επιχείρησης. Αυτό θα βοηθήσει την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα.

Ψάχνετε για εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου; Το IDA εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των Independent Route Delivery Drivers. Προσφέρουμε έως και 30% εξοικονόμηση σε εμπορικά αυτοκίνητα και ασφάλειες γενικής ευθύνης. Προσφέρουμε γρήγορες και ακριβείς υπηρεσίες δημιουργίας επιχειρήσεων για οδηγούς παράδοσης δρομολογίων που εργάζονται με τη βιομηχανία ψωμιού και σνακ στις ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *