Κατανόηση Αιτήσεων Υπέρβασης για τον Ανάδοχο

Κατανόηση Αιτήσεων Υπέρβασης για τον Ανάδοχο

 Ρωτήστε μερικούς εργολάβους. Θα κουνήσουν το κεφάλι τους καταφατικά: Η ασφάλιση του εργολάβου φαίνεται να κοστίζει ολοένα και περισσότερο, ιδιαίτερα σε κράτη που πλευρίζουν τον εργάτη. Ρωτήστε έναν ασφαλιστικό πράκτορα και θα μάθετε τα αίτια.

Ορισμένοι νομοθέτες του κράτους όσον αφορά τις εργατικές διαφορές έχουν προδιάθεση για τον εργαζόμενο. Αυτός είναι ο λόγος που οι ασφαλιστικές εταιρείες θα καταλήξουν να πληρώνουν περισσότερα έξοδα άμυνας και αστικής ευθύνης εάν κάποιος εργαζόμενος τραυματιστεί στον ιστότοπό σας. Και για αυτό το λόγο, το ασφάλιστρο είναι υψηλότερο.

Οι γενικοί εργολάβοι που δραστηριοποιούνται σε αυτά τα μέρη, καθώς και οι διαχειριστές ακινήτων – μεταξύ άλλων όπως αυτοί που προσλαμβάνουν υπεργολάβους – πρέπει να σκεφτούν να λάβουν άλλη μορφή ασφάλισης όσον αφορά την ευθύνη για εργατικά ατυχήματα. Αν και είναι αλήθεια ότι αυτή η ασφάλιση, γνωστή ως αξιώσεις αντεκδίκασης, προσθέτει σε ήδη υψηλά κόστη ασφαλίστρων, σε περίπτωση που υπάρχει αξίωση ζημίας τρίτων και η εμπορική πολιτική γενικής ευθύνης αποκλείει αυτόν τον τύπο αξίωσης, η κάλυψη σημαίνει τα πάντα.

Η ασφάλιση αποζημιώσεων έναντι ενεργειών σας προστατεύει εάν ο εργάτης σας ή ο εργαζόμενος του υπεργολάβου υποστεί τραυματισμό και, στη συνέχεια, εισπράξει οφέλη από τους εργαζομένους – και στη συνέχεια στοχεύει μια αξίωση αστικής ευθύνης κατά του ιδιοκτήτη του ακινήτου ο οποίος στη συνέχεια επιστρέφει την ευθύνη σε εσάς.

Αγωγή πέρα ​​από αξίωση – Τι σημαίνει

Ακολουθεί ένα παράδειγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να εξηγήσετε την ιδέα της ασφάλισης.

Η Do-All Property Management Company υπέγραψε μια συμφωνία αποζημίωσης που παρέχεται από ένα συγκρότημα διαμερισμάτων που του είχε ανατεθεί να επιβλέπει. Η συμφωνία σήμαινε ότι όλοι οι επαγγελματικοί κίνδυνοι ήταν ευθύνη της Do-All.

Έτυχε ένας ζωγράφος να γλίστρησε από τη σκάλα του. Το ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα σοβαρό σπάσιμο και στα δύο πόδια. Ο ζωγράφος χρειαζόταν χρήματα αμέσως για να φροντίσει τους ακριβούς λογαριασμούς του γιατρού, τις παραμονές στο νοσοκομείο και την απώλεια εισοδήματος, οπότε υπέβαλε αξίωση αποζημίωσης εργαζομένων στο αφεντικό του – τον υπεργολάβο της Do-All.

Τώρα, ο ζωγράφος χρειαζόταν έναν χώρο για περαιτέρω αποζημίωση. Ήξερε ότι η μήνυση του αφεντικού του δεν μπορούσε να συζητηθεί, επειδή είχε ήδη εισπράξει από αυτόν παροχές από εργάτες. Του συμβούλεψαν να καταθέσει αγωγή πολλών εκατομμυρίων κατά του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων. Μόλις ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος διαμερισμάτων ειδοποιήθηκε για την αγωγή, επικοινώνησε με την Do-All Property Management, η οποία σύμφωνα με τη συμφωνία αποζημίωσης ήταν πλέον υπεύθυνη για την ευθύνη.

Σε περίπτωση που ο Do-All είχε την προνοητικότητα να συμπεριλάβει την κάλυψη αξιώσεων για την ανάληψη ενεργειών στην εμπορική πολιτική γενικής ευθύνης του, θα υπήρχε προστασία και ηρεμία. Από την άλλη όψη του νομίσματος, σε περίπτωση που υπήρχε εξαίρεση αξιώσεων αγωγής από την επιχειρηματική πολιτική Do-All, η εταιρεία διαχείρισης θα βρισκόταν σε «ζεστό νερό» με την ανάγκη να πληρώσει το σύνολο από την τσέπη τρίτων. ταρίφα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη σημαντική κάλυψη για τον γενικό εργολάβο και βιομηχανίες όπως αυτός ή αυτή, επικοινωνήστε με ένα έμπειρο ανεξάρτητο πρακτορείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *