Καθοδήγηση του ειδικού βελονισμού και του χειροπράκτη σχετικά με τη σχετική ασφαλιστική κάλυψη

Καθοδήγηση του ειδικού βελονισμού και του χειροπράκτη σχετικά με τη σχετική ασφαλιστική κάλυψη

 Είστε από αυτούς που τολμούν να ξεπεράσουν την παραδοσιακή ιατρική για να αναζητήσουν ανακούφιση από πόνους, πόνους και ασθένειες; Λοιπόν, στην πραγματικότητα φαίνεται ότι υπάρχει μια αυξανόμενη τάση μεταξύ των κοινών λαών και τόσο ο ειδικός βελονισμού όσο και ο γιατρός της χειροπρακτικής το καταλαβαίνουν.

Με όλο και περισσότερους ασθενείς στα ιατρεία τους, αυτοί οι ιατροί χρειάζονται κάτι περισσότερο από εξειδίκευση και εμπειρία στην τέχνη που διαχειρίζονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους. Χρειάζονται σχετική ασφαλιστική κάλυψη που θα τους προστατεύει από την έκθεση σε κινδύνους που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα, δώδεκα μήνες το χρόνο.

Παρακάτω, θα βρείτε μια συνοπτική περίληψη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που σχετίζονται με τον ειδικό βελονισμού και τη χειροπράκτη που μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για όσους εργάζονται στον κλάδο.

Ασφάλιση για τον Επαγγελματία Βελονισμού

Ο επαγγελματίας βελονιστής εκπαιδεύεται να εισάγει βελόνες σε ορισμένα μέρη του σώματος του ασθενούς ως μέρος ενός προγράμματος διαχείρισης πόνου και άγχους. Αν και κάποτε θεωρούνταν εναλλακτική ιατρική, η τέχνη έχει γίνει ολοένα και πιο αποδεκτή μεταξύ εκείνων στους παραδοσιακούς χώρους υγειονομικής περίθαλψης. Ως τέτοια η σχετική ασφάλιση καλύπτει τόσο τη γενική όσο και την επαγγελματική ευθύνη.

Επιπλέον, η κάλυψη μπορεί να περιλαμβάνει:

 • ασφάλιση περιουσίας 
 • ασφάλιση ιδιοκτητών επιχείρησης 
 • εταιρίες εργαζομένων 
 • ασφάλιση αστικής ευθύνης στον κυβερνοχώρο 
 • ασφάλιση ομπρέλας 
 • εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλιση για τον χειροπράκτη

Μέχρι τώρα, ένας χειροπράκτης αναγνωρίζεται ως μέρος της κύριας μονάδας υγειονομικής περίθαλψης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όσοι βρίσκονται στο πεδίο αντιμετωπίζουν παρόμοιους κινδύνους αγωγής με άλλους γιατρούς και τους συνομηλίκους τους.

Τα συσχετιζόμενα ασφαλιστήρια συμβόλαια προστατεύουν από την επαγγελματική ευθύνη, ενώ προστατεύουν τον ασφαλισμένο επαγγελματία από αξιώσεις που σχετίζονται με τραυματισμό από υποτιθέμενη κακή πρακτική, λάθη και παραλείψεις σε αποφάσεις χειροπρακτικής ή αποτυχία να αποφασίσει τον σωστό χειροπρακτικό τρόπο με τον οποίο θα θεραπεύσει έναν ασθενή.

παρέχει και προστατεύει τον κάτοχο της ασφάλισης από αξιώσεις σχετικά με τραυματισμό από υποτιθέμενη αμέλεια, λάθος ή λάθος στην παροχή ή αποτυχία παροχής της κατάλληλης χειροπρακτικής εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, ένα σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Κίνδυνους που σχετίζονται με την κατάπτωση άδειας χειροπρακτικής 
 • Κάλυψη εμφάνισης/απαιτήσεων 
 • Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο 

εργαζομένων 

 • Πολιτική ιδιοκτητών επιχείρησης 
 • Γενική ευθύνη 
 • ασφάλιση περιουσίας

Για καλύτερη κατανόηση των ειδικών βελονισμού και της χειροπρακτικής ανάγκες γιατρού, συνεννοηθείτε με μια έμπειρη ανεξάρτητη ασφαλιστική ομάδα. Με βάση τη συνομιλία τους μαζί σας, θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν προσαρμοσμένες επιλογές ασφάλισης και να αναζητήσουν το ευρύ δίκτυο των ασφαλιστικών τους συνδέσεων για να εντοπίσουν ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές για τον τύπο κάλυψης που επιλέγετε.

Πώς να μάθετε εάν ένα ασφαλιστικό γραφείο είναι η σωστή επιλογή;

Το μόνο που κρύβεται πίσω από ένα καλό ασφαλιστικό γραφείο είναι η ικανότητα και η επιθυμία του να διδάσκει τους πελάτες του σχετικά με τις διάφορες πτυχές κάλυψης που τους αφορούν. Για την εταιρεία που κάνει το πάθος της την αποζημίωση, είναι ο μορφωμένος καταναλωτής που είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος πελάτης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *