Επιχειρήσεις στεγνοκαθαριστηρίων και πλυντηρίων ρούχων που λειτουργούν με κέρματα

Επιχειρήσεις στεγνοκαθαριστηρίων και πλυντηρίων ρούχων που λειτουργούν με κέρματα

 Έτσι, έχετε μια υπηρεσία στεγνού καθαρίσματος ή πλυντηρίου με κέρματα! Καλώς ήρθατε στο αποκλειστικό κλαμπ των μοναδικών κινδύνων που σχετίζονται με την έκθεση σε κινδύνους ιδιοκτησίας και εμπορικής ευθύνης.

Λόγω όλων των διακριτών κινδύνων, είναι δύσκολο να βρείτε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο επιχείρησης που θα σας καλύψει. Στην πραγματικότητα, πολλοί τυπικοί ασφαλιστές αποφεύγουν την αποζημίωση που σχετίζεται με τον κλάδο σας.

Δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι, όμως. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε ένα προσαρμοσμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο με αυτούς που το αναλαμβάνουν ως πρόγραμμα ειδικής ασφάλισης.

Δείτε πώς οι επιχειρήσεις στεγνοκαθαριστηρίου και πλυντηρίων ρούχων που λειτουργούν με κέρματα τοποθετούνται μεταξύ των δύσκολων ασφαλιστικών επαγγελματικών κατηγοριών.

Αρχικά, ας εξετάσουμε τους κινδύνους ιδιοκτησίας. Συχνά, αυτός ο τύπος επιχείρησης δεν έχει προσωπικό επί τόπου ή είναι ανεπαρκώς στελεχωμένο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επίβλεψη ή μικρή επιτόπια διαχείριση, με αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερη έκθεση από τις περισσότερες τυπικές ή τυπικές επιχειρήσεις που μπορεί να συναντήσετε.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο είναι πιο πιθανό να προκύψουν απώλειες που προκαλούνται από πυρκαγιά και εκρήξεις από εύφλεκτα καθαριστικά και γιατί η έκθεση σε βανδαλισμούς ή/και κακόβουλες ατασθαλίες είναι τόσο αυξημένη. Είναι επίσης ο λόγος για τον αυξημένο κίνδυνο διάρρηξης και κλοπής.

Τώρα ας στρέψουμε την προσοχή μας στους κινδύνους εμπορικής ευθύνης που υπάρχουν. Γιατί υπάρχει αυξημένη εμπορική γενική ευθύνη στην επιχείρηση στεγνού καθαριστηρίου ή πλυντηρίου που λειτουργεί με κέρματα;

Ετοιμος? Εδώ πάμε με τον έλεγχο στοιχείων.

Οι εμπορικοί κίνδυνοι γενικής ευθύνης του κλάδου ενσωματώνουν ορισμένους ασυνήθιστους κινδύνους. Μπορούν να περιλαμβάνουν: 

  • Τους κινδύνους που σχετίζονται με την εσφαλμένη και απρόσεκτη διαχείριση του εξοπλισμού 
  • Την έκθεση σε σχέση με ακούσια διαρροή δηλητηριωδών καυσαερίων 
  • Τους κινδύνους που φυσικά συνοδεύονται από παιδιά και νεαρούς ενήλικες χωρίς επίβλεψη.

Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αναλάβει να παράγουν συσκευασμένες καλύψεις για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο πλυντηρίων ρούχων που λειτουργεί με κέρματα. Αλλά όσο περνάει ο καιρός, η έκθεση αυξάνεται για εκείνες τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο συγκρότημα προσελκύοντας πελάτες προσφέροντας χρήση σολάριουμ, πουλώντας αλκοολούχα ποτά και άλλα κίνητρα για να εισέλθουν στην τοποθεσία τους. Προφανώς, αυτό ενισχύει την ανησυχία των ασφαλιστικών εταιρειών.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα; Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με ένα έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό πρακτορείο που ασχολείται με τη θέση της επιχείρησής σας, καθώς σχετίζεται με εξατομικευμένη κάλυψη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση του στεγνού πλυντηρίου και του στεγνοκαθαριστηρίου που λειτουργεί με κερματοδέκτη, μιλήστε με έναν εξειδικευμένο ανεξάρτητο αντιπρόσωπο που έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που εμπλέκονται σε σχετική κάλυψη.

Μην ξεχάσετε να κάνετε όποιες ερωτήσεις έχετε. Λάβετε τις απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση. Και μην ανησυχείτε μήπως ενοχλήσετε τον πράκτορα. Ο αληθινός επαγγελματίας βλέπει έναν μορφωμένο καταναλωτή ως πλεονέκτημα για την υπηρεσία του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *