Εκπαίδευση της βιομηχανίας αλόγων σχετικά με τη σχετική εμπορική ασφάλιση

Εκπαίδευση της βιομηχανίας αλόγων σχετικά με τη σχετική εμπορική ασφάλιση

 Όταν είστε στον κλάδο των αλόγων, σίγουρα δεν ιππεύετε. Το business as usual περιλαμβάνει τόσο πολλούς κινδύνους απώλειας και ζημιών που η ασφαλιστική κάλυψη είναι πρωταρχικό μέλημα.

Για τον ιδιοκτήτη της φάρμας αλόγων, τον κτηνοτρόφο και οικότροφο και τον ιδιοκτήτη επιχείρησης αλόγων και άμαξας, η ευθύνη έχει πολλές διαφορετικές μορφές. Το ίδιο ισχύει και για τη σχετική προστατευτική κάλυψη.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάλυψη

της φάρμας αλόγων Μια φάρμα αλόγων είναι η εγκατάσταση όπου οι επαγγελματίες διατηρούν και εκπαιδεύουν άλογα για επιδείξεις και αγώνες. Λόγω της υψηλής αναλογίας αλόγων, η έκθεση της υποχρέωσης είναι μεγάλη. Επιπλέον, όταν υπάρχει επιβίβαση και εκπαίδευση μαζί με εκτροφή, το επίπεδο κινδύνου είναι ακόμη πιο ανυψωμένο.

Η ασφάλιση περιουσίας που σχετίζεται με μια φάρμα αλόγων μπορεί να αφορά τα ακόλουθα:

  • αχυρώνες 
  • στάβλους 
  • σέλες, αναβολείς, χαλινάρια, καπίστρι, ηνία, μύτες, ιμάντες, μαρτινγκάλ, θώρακα και άλλα άλογα 
  • Πρόσθετος εξοπλισμός 
  • Αγροτικά σύνεργα

Η επιχειρηματική ευθύνη Η ασφάλιση σχετίζεται με πολλούς κινδύνους που εμπλέκονται στη φροντίδα των αλόγων.

Τα Γεγονότα για την Ασφαλιστική Κάλυψη Εκτροφέων αλόγων και Οικότροφων Η ασφάλιση

εκτροφέα αλόγων και οικότροφος μπορεί να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη και τον χειριστή ενός στάβλου αλόγων ή μιας φάρμας όπου φυλάσσονται και φροντίζονται άλογα για λογαριασμό τρίτων. Μερικές φορές, τα άλογα διατηρούνται και διατίθενται μόνο για χρήση από τους ιδιοκτήτες τους. Άλλες φορές, νοικιάζονται για δημόσια ιππασία. Άλλοι στάβλοι και αγροκτήματα παρέχουν επίσης υπηρεσίες εκτροφής και εκτροφής.

Αυτοί οι τύποι ασφαλιστικών προγραμμάτων μπορούν να περιλαμβάνουν:

  • Φροντίδα αλόγων • Διατήρηση αλόγων • Έλεγχο αλόγων
  • Άλλη κάλυψη που προστατεύει τον ιδιοκτήτη ή τον χειριστή από σχετικές εκθέσεις

Ασφάλιση κινδύνου οδηγού αλόγων/ιδιοκτήτη

Το άλογο και ο οδηγός καρότσι μεταφέρει τουρίστες και επιχειρηματίες γύρω από τις περιοχές του ξενοδοχείου και του θεάτρου.

Η κάλυψη εμπορικής ευθύνης είναι διαθέσιμη για προστασία και διατίθεται στις εταιρείες μεταφοράς και έλκηθρου που κάνουν χρήση των υπηρεσιών τους σε επισκέπτες ή σε όσους παρακολουθούν κάποια μορφή ειδικών εκδηλώσεων, όπως:

  • Γαμήλιες εκδηλώσεις 
  • Εκδηλώσεις χορού 
  • Συμβάσεις

Ασφαλιστικές εταιρείες σε όλο το εύρος οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπογραμμίζουν την έκθεση σύμφωνα με την τοποθεσία λειτουργίας, τις διαδρομές και τον διαθέσιμο βραδινό φωτισμό στους δρόμους.

Οποιαδήποτε σχετική επιχείρηση αλόγων που επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τις σχετικές μορφές κάλυψης θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό φορέα. Ο αρμόδιος ειδικός ασφάλισης θα συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες για τη μεμονωμένη επιχείρηση και θα αξιολογήσει ποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ταιριάζει καλύτερα στη λειτουργία. Στη συνέχεια, στον ασφαλιστικό καταναλωτή θα παρουσιαστούν προσαρμοσμένες επιλογές που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστατευτική κάλυψη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *