Δημοφιλείς μάρκες και είδη ασφάλισης εμπορικών αυτοκινήτων

Δημοφιλείς μάρκες και είδη ασφάλισης εμπορικών αυτοκινήτων

 Η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί αυτοκίνητο, φορτηγό ή φορτηγό για οποιονδήποτε λόγο; Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι η εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων είναι μια αναγκαιότητα για μια τεράστια γκάμα διαφορετικών επιχειρήσεων, ακόμη και εκείνων που δεν το συνειδητοποιούν στην αρχή. Δεν χρειάζεται να είστε στον κλάδο των φορτηγών ή μεταφορών για να χρειαστείτε αυτό το είδος προστασίας. Με αυτά τα λόγια, καθώς αρχίζετε να αναζητάτε τον σωστό τύπο κάλυψης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού να απευθυνθείτε και με ποιον να συνεργαστείτε.

Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της ατομικής ασφάλισης καταναλωτών παρέχουν επίσης εμπορικές ασφάλειες αυτοκινήτων και εμπορικών φορτηγών. Αυτό περιλαμβάνει τα μεγάλα αγόρια του ασφαλιστικού κόσμου, εταιρείες με ονόματα που αναγνωρίζουν όλοι, όπως Geico, Progressive, Nationwide και All State. Πολλές επιχειρήσεις συρρέουν αμέσως σε αυτούς τους μεγάλους παρόχους επειδή αναγνωρίζουν το εμπορικό σήμα και έχουν ένα επίπεδο άνεσης και εμπιστοσύνης μαζί τους.

Όπως και με την τακτική ασφάλιση καταναλωτή για το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας ωστόσο, υπάρχουν επίσης πολλοί μικρότεροι πάροχοι, συμπεριλαμβανομένων τοπικών παρόχων που μπορεί να εξυπηρετούν μόνο μία πολιτεία ή περιοχή. Το όφελος από τη μετάβαση σε μία από αυτές τις εταιρείες είναι συνήθως το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνετε ή ίσως μια πολύ εξειδικευμένη μορφή κάλυψης που ταιριάζει πολύ με αυτό που κάνετε. Μπορεί να θυσιάσετε μέρος της εξοικονόμησης κόστους αν και λαμβάνετε με μεγαλύτερες μάρκες, καθώς οι μικροί τύποι απλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν αυτή την κλίμακα τιμολόγησης.

Για την εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων, υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι πάροχοι που ασχολούνται με πολύ στενούς και μοναδικούς τύπους κάλυψης που άλλες εταιρείες μπορεί να μην προσφέρουν. Για παράδειγμα, η ασφάλιση χειριστή ιδιοκτητών μπορεί να μην προσφέρεται από κάθε εταιρεία που προσφέρει ένα πιο γενικό πρόγραμμα εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων.

Ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο πιο σκληρά για να βρείτε μια εταιρεία που προσφέρει έναν πραγματικά έξυπνο τύπο σχεδίου για το φορτηγό-ψυγείο σας, για παράδειγμα, ή για το όχημά σας που μεταφέρει κορμούς. Εάν είστε τοπική εταιρεία παράδοσης ή παροχής υπηρεσιών, μπορεί επίσης να θέλετε να σκεφτείτε έναν τοπικό πάροχο, ώστε να είναι εξοικειωμένοι με τον χλοοτάπητά σας όπως εσείς και τις μοναδικές απαιτήσεις που αντιμετωπίζετε.

Η πιο σημαντική πτυχή της επιλογής από όλες τις καλύτερες εμπορικές ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων είναι να βρείτε τον τύπο κάλυψης ή σχεδίου που να είναι όσο το δυνατόν πιο ευθυγραμμισμένος με την επιχείρησή σας, τι κάνετε, πώς το κάνετε και τι οδηγείτε, όσο το δυνατόν περισσότερο. Από εκεί, αναζητήστε μια εξαιρετική τιμή και μια εταιρεία με σταθερή φήμη, ώστε να ξέρετε ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτές.

Τελικά, υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες και εταιρείες για να διαλέξετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας, την επένδυσή σας και την εταιρεία σας με το σωστό είδος εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτου προτού το χρειαστείτε και είναι πολύ αργά.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίος πάροχος εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων στη Φλόριντα για περισσότερα από 10 χρόνια. Η ACI είναι γνωστή για την εξυπηρέτηση πελατών της, την εκτεταμένη εμπειρία και γνώση του κλάδου, και τις προσιτές τιμές της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *