Για τον ιδιοκτήτη επιχείρησης Μαγαζι ομορφιας

Για τον ιδιοκτήτη επιχείρησης Beauty Shop, δεν υπάρχουν σύντομες περικοπές στην ασφαλιστική κάλυψη

 Καθρέφτες, βούρτσες, κομψές, ψαλίδι, πιστολάκι, καρφίτσες, μπούκλες, σαμπουάν, μαλακτικά, βαφές μαλλιών, κερί, κρέμες, λοσιόν, βερνίκι. Τα εργαλεία της βιομηχανίας ομορφιάς δεν σταματούν εκεί.

Ως ιδιοκτήτης καταστήματος ομορφιάς, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στην επιχείρησή σας από τα κομμάτια, τις συμβουλές και τις μπούκλες. Η έκθεση ευθυνών που έχετε είναι τεράστια και τόσο μοναδική όσο και η συναλλαγή σας. Δείτε τι έχουν βιώσει άλλοι σαν εσάς. Θα συμφωνήσετε ότι ο κίνδυνος – όσο αδιανόητος κι αν είναι – απαιτεί επαρκή προστασία – όπως μπορείτε να αποκτήσετε μιλώντας με ένα έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο που εμπιστεύεστε.

Παραδείγματα Γνήσιων Ασφαλιστικών Απαιτήσεων (Εάν μπορεί να συμβεί σε άλλη επιχείρηση στον κλάδο σας, θα μπορούσε να συμβεί και στη δική σας)

Κάλυψη Γενικής Ευθύνης, Κάλυψη Επαγγελματικής Ευθύνης και Κάλυψη Κινδύνου Περιουσίας:

Μια θαμώνας κομμωτηρίου νυχιών σηκώθηκε από τη θέση της μετά από ένα μανικιούρ, μόνο για να πέσει σε λιποθυμία λόγω των επιπτώσεων των αναθυμιάσεων του βερνικιού νυχιών. Η γυναίκα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο και χρειάστηκε δαπανηρή επανορθωτική επέμβαση. Το ποσό της αξίωσης έφτασε τα 150.000 δολάρια.

Ένας κόφτης και ένας στυλίστας ξέχασε να σκουπίσει τα κομμένα κομμάτια μαλλιών που είχαν πέσει στο πάτωμα. Ο επόμενος πελάτης δεν κατάφερε να φτάσει στην καρέκλα στην οποία ο στυλίστας του είχε πει να καθίσει, επειδή γλίστρησε πάνω στο χάος και έσπασε τον δεξιό καρπό του. Οι λογαριασμοί των γιατρών, καθώς και οι χαμένοι μισθοί από τη δουλειά του στον προγραμματισμό υπολογιστών έφτασαν τα 50.000 δολάρια.

Ο θαμώνας του ινστιτούτου ομορφιάς είχε μια δερματική διαταραχή που αντέδρασε αρνητικά σε μια συγκεκριμένη επέμβαση στα νύχια. Η γυναίκα εμφάνισε μια έντονη λοίμωξη εξαιτίας της που χρειάστηκε τη φροντίδα των γιατρών. Οι συσσωρευμένοι ιατρικοί λογαριασμοί ανήλθαν συνολικά σε 25.000 $.

Μετά από μια τακτική εφαρμογή βαφής στα μαλλιά της, η πελάτισσα του κομμωτηρίου εμφάνισε μια σοβαρή αλλεργική αντίδραση. Αρρώστησε τόσο πολύ που εισήχθη για ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο. και έμεινε εκεί δύο μέρες. Οι συνολικοί λογαριασμοί γιατρών και νοσοκομείων, συν την απώλεια μισθών έφτασαν τα 20.000 δολάρια.

Ένα σαλόνι ομορφιάς και νυχιών είχε αρκετές καρέκλες που προορίζονται για θαμώνες πεντικιούρ. Το σαλόνι υπέστη εκτεταμένες απώλειες και ζημιές μετά από σπάσιμο ενός συνδετικού σωλήνα. Το κόστος για την αντικατάσταση της κατεστραμμένης ιδιοκτησίας έφτασε τα 5.000 $.

Ένας κομμωτής σε ένα δημοφιλές κομμωτήριο δεν θυμήθηκε να αποσυνδέσει το πιστολάκι μετά τη χρήση. Δυστυχώς, αυτό είχε ως αποτέλεσμα βραχυκύκλωμα που οδήγησε σε υλικές ζημιές. Το συνολικό κόστος επισκευής και αντικατάστασης έφτασε τα $20.000.

Η απόκτηση μιας προσαρμοσμένης επιχειρηματικής πολιτικής όχι μόνο θα προσφέρει σε εσάς και τη λειτουργία σας την απαραίτητη προστασία έναντι της έκθεσης σε κινδύνους, αλλά θα προσφέρει το ανεκτίμητο δώρο της ηρεμίας.

Η επιχείρηση ομορφιάς έχει ένα μοναδικό σύνολο έκθεσης σε κινδύνους. Το να έρθετε σε ένα έμπειρο ανεξάρτητο πρακτορείο όπως η PRIME Insurance σας προσφέρει κερδοφόρα αποτελέσματα κάλυψης. Ψηφίστηκε A++ από τους επαγγελματίες του κλάδου, η PRIME αγοράζει το πλήρες δίκτυο παρόχων πολιτικής της για να σας προσφέρει εξατομικευμένη κάλυψη σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *