Γιατί μια παμπ

Γιατί μια παμπ, ένα εστιατόριο και ένα ψιλικατζίδικο χρειάζονται ασφάλιση αστικής ευθύνης για ποτά

 Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής που πουλά αλκοολούχα ποτά, χρειάζεστε ειδική ασφάλιση. Τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα σημεία πώλησης οινοπνευματωδών ποτών χρειάζονται ασφάλιση αστικής ευθύνης ποτών. Μην πιαστείτε χωρίς την κατάλληλη προστασία γιατί αντιμετωπίζετε μοναδικό κίνδυνο έκθεσης.

Διαβάστε τα παρακάτω σενάρια ασφαλιστικών απαιτήσεων που θα μπορούσαν να συμβούν και σε εσάς.

Η κάλυψη ευθύνης ποτών κάλυψε αυτούς τους αληθινούς ισχυρισμούς

Ένας σερβιτόρος σέρβιρε μπύρα σε έναν έφηβο και τον φίλο του χωρίς να τους ζητήσει να δείξουν την ταυτότητά τους. Το ζευγάρι τελικά αποχώρησε από την εγκατάσταση, αλλά όχι χωρίς επεισόδια. Ο έφηβος με προβλήματα υγείας έχασε τον έλεγχο του οχήματος που χειριζόταν και συγκρούστηκε σε τηλεφωνική ψηφοφορία.

Ο φίλος του οδηγού τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα οι γονείς να καταθέσουν μήνυση κατά του εστιατορίου. Η κατηγορία: παράνομο σερβίρισμα αλκοόλ σε ανήλικο. Η απαίτηση ολοκληρώθηκε με διακανονισμό στα $60.000 και τα έξοδα έφτασαν τα $25.000.

Δύο ανήλικοι μπήκαν σε μπαρ και τους σέρβιραν αλκοολούχα ποτά. Αφού βγήκε από την παμπ, ένας από τους έφηβους οδήγησε ένα αυτοκίνητο απευθείας σε ένα φορτηγό που έτρεχε. Ο οδηγός τρακτέρ τρέιλερ τραυματίστηκε εκτεταμένα. Ο οδηγός κατέθεσε αγωγή κατά του μπαρ για αμέλεια εξυπηρέτηση ανηλίκων καθώς και για μη παροχή επαρκούς εκπαίδευσης στους σερβιτόρους του. Μετά την εξάντληση του ορίου του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, τα έξοδα έφτασαν τα $50.000.

Ένα πλήθος ήπιε σημαντική ποσότητα ποτού σε ένα δημοφιλές εστιατόριο και στη συνέχεια παρήγγειλε ένα πακέτο μπύρα να πάει. Ένας αστυνομικός παρακολούθησε την ομάδα να απομακρύνεται ενώ πετούσε αντικείμενα έξω από το αυτοκίνητό τους.

Ενεργοποιώντας τη σειρήνα της αστυνομίας του, ο αστυνομικός κυνήγησε το αυτοκίνητο που έτρεχε με ταχύτητα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Από την πρόσκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο επιβάτες. Οι γονείς μήνυσαν το εστιατόριο για άδικο θάνατο. Επετεύχθη διακανονισμός για 400.000 $ και το κόστος δαπανών περιορίστηκε στα 59.000 $.

Ένας νεαρός άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν στην πόλη για να περάσουν καλά ένα βράδυ. Έπαιξαν μερικά παιχνίδια στο μπόουλινγκ ενώ έπιναν τρεις κούπες μπύρα. Μετά, άρχισαν να μαλώνουν. Ο άντρας έφυγε μόνος του. Καθώς οδηγούσε, το όχημά του χτύπησε έναν εργαζόμενο στον αυτοκινητόδρομο.

Ο εργαζόμενος υπέστη κάταγμα λεκάνης, τραύμα στο κεφάλι και σοβαρά κοψίματα στο πρόσωπο. Ο εργάτης άσκησε αξίωση κατά της αίθουσας μπόουλινγκ για αμέλεια. Επετεύχθη συμφωνία για $200.000 και τα έξοδα ανήλθαν σε $15.000.

Ένας ανήλικος θαμώνας αγόρασε ένα πακέτο έξι μπύρας σε ένα τοπικό ψιλικατζίδικο. Ο ταμίας δεν του ζήτησε την ταυτότητά του. Το αγόρι σέρβιρε το αλκοόλ σε πάρτι όπου συμμετείχαν και άλλοι ανήλικοι. Η μαμά του αγοριού έδωσε εντολή στην 20χρονη αδερφή του αγοριού να οδηγήσει στο πάρτι και να φέρει τον αδερφό της στο σπίτι. Μόλις έφτασε στο πάρτι, το κορίτσι ήπιε λίγο αλκοόλ.

Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι με τον αδερφό της. Υπό την επήρεια, η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του οχήματος και ο αδερφός της εκτινάχθηκε έξω στο σκληρό σκυρόδεμα. Ο αδελφός πέθανε από σχετικά τραύματα. Οι αποκαρδιωμένοι γονείς κατέθεσαν μήνυση για αμέλεια σερβιρίσματος σε ανήλικο κατά του ψιλικατζίδικου όπου είχε πουληθεί η μπύρα. Οι γονείς κέρδισαν το κοστούμι και έλαβαν 580.000 δολάρια. Τα σχετικά έξοδα έφτασαν άλλα 100.000 $.

 Λαμβάνοντας τα δικαιώματα για απευθείας συναλλαγές με 43 από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες σε ολόκληρη τη χώρα, είμαστε σε θέση να αγοράσουμε το δίκτυο για εσάς και να σας εξασφαλίσουμε μια προσαρμοσμένη πολιτική σε ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *