Γιατί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης μπορεί να ωφελήσει τη μικρή σας επιχείρηση

Γιατί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτητών επιχείρησης μπορεί να ωφελήσει τη μικρή σας επιχείρηση

 Η Πολιτική Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων, αλλιώς γνωστή ως BOP, μπορεί κάλλιστα να είναι το κλειδί για την προστασία κάθε μικρής επιχείρησης. Αποτελούμενο από μερικές μορφές κάλυψης που η καθεμία συνήθως αποκτάται μόνη της, το ομαδικό πρόγραμμα για μικρές εμπορικές επιχειρήσεις προσφέρει επιχειρηματικά εκπτωτικά ασφάλιστρα καθώς κερδίζουν από την καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη.

Τι προβλέπει η τυπική Πολιτική Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων; Αυτή η εμπορική πολιτική συνήθως αποτελείται από:

Κάλυψη γενικής ευθύνης Η 

ασφάλεια εμπορικής ευθύνης βοηθά έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης εάν ένας πελάτης τραυματιστεί στο ακίνητο και κάνει μήνυση για την ιατρική του περίθαλψη. Η κάλυψη επεκτείνεται στα έξοδα νοσοκομείων και γιατρών, καθώς και στα έξοδα άμυνας. Μπορεί επίσης να ωφελήσει την επιχείρηση εάν υπάρχει «τραυματισμός από τη διαφήμιση» που σχετίζεται με αξιώσεις όπως παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, συκοφαντική δυσφήμιση και δυσφήμιση.

Κάλυψη 

ασφάλιση εμπορικής περιουσίας αναφέρεται συχνά και ως ασφάλιση επωνυμίας κινδύνου, ασφάλιση ανοιχτού κινδύνου ή ειδική ασφάλιση. Αυτό μπορεί να καλύψει τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που υπάρχουν υλικές ζημιές σε σχέση με ενοικιαζόμενο χώρο ή χώρους που ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατέχει πραγματικά.

Κάλυψη Διακοπής 

Επιχειρήσεων Η Ασφάλιση Διακοπής Επιχειρήσεων βοηθά τον ασφαλισμένο όταν σημειωθεί βροχή, άνεμος ή χιονοθύελλα ή διαδικτυακή πειρατεία και/ή άλλα καθολικά συμβάντα και διαταράσσουν την κανονική λειτουργία της επιχείρησης. Η ασφάλιση θα πληρώσει για την απώλεια της επιχείρησης ή θα χρηματοδοτήσει τη χρήση άλλης μεταβατικής ιδιοκτησίας κατά τη λειτουργία της επιχείρησης μέχρι να επισκευαστεί η μόνιμη τοποθεσία.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της κατοχής μιας πολιτικής ιδιοκτητών επιχείρησης είναι ότι η τυπική κάλυψη μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές σας ανάγκες ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης. Μετά από μια αξιολόγηση με έναν έμπειρο ανεξάρτητο αντιπρόσωπο, θα καθοδηγηθείτε στον καθορισμό των περαιτέρω τύπων κάλυψης που ταιριάζουν στον κλάδο, το μέγεθος της λειτουργίας και τα κέρδη σας και θα ωφελήσουν εσάς και την εταιρεία σας εάν συμπεριληφθείτε στην πολιτική. Επιπλέον, ο αντιπρόσωπός σας μπορεί να προγραμματίσει τακτικές ώρες για επανεκτίμηση εάν οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει και να προσθέτει ή να αφαιρεί διάφορες μορφές κάλυψης σύμφωνα με την αξιολόγηση, ώστε να έχετε την προστασία όταν το ζητάτε πραγματικά.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σενάριο για να καταλάβετε τι μπορεί να σημαίνει μια σχετική προσαρμοσμένη πολιτική.

Μια μονοπρόσωπη επιχείρηση αναπτύχθηκε έως ότου συμπεριέλαβε λίγους ακόμη υπαλλήλους. Ο ειδικός στις ασφάλειες του άνδρα συζήτησε την ανάπτυξη με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μαζί αποφάσισαν ότι στις τυπικές προσφορές θα έπρεπε να προστεθεί ένα συμβόλαιο για τους εργαζομένους, καθώς και μια ασφάλιση αναπηρίας. Αυτό ικανοποιούσε τις κυβερνητικές απαιτήσεις και έδωσε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης την πρόσθετη προστασία που χρειαζόταν σε περίπτωση που κάποιος υπάλληλος τραυματιζόταν στη δουλειά.

Για περισσότερα σχετικά με το θέμα, φροντίστε να μιλήσετε με έναν έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό πράκτορα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *