Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μια υπηρεσία παρκαδόρου απαιτεί ασφάλιση

Αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μια υπηρεσία παρκαδόρου απαιτεί ασφάλιση

 Γιατί η υπηρεσία παρκαδόρου αγόρασε ένα σχετικό εμπορικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα μπορεί να περιλαμβάνει τόσα πολλά σενάρια σε σχέση με το πότε η επιχείρηση μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για ζημίες και ζημιές που προκλήθηκαν σε περιουσία άλλων ανθρώπων. Το αληθινό επεισόδιο που δημοσιεύτηκε παρακάτω σχετικά με ένα πολυτελές αυτοκίνητο που τοποθετήθηκε στα χέρια της υπηρεσίας παρκαδόρου, ωστόσο, δεν θα ταξινομηθεί ως ο κανόνας στις ασφαλιστικές αξιώσεις.

Σφάλμα της υπηρεσίας στάθμευσης παρκαδόρου Ο

Τζέιμς Φάουλερ ήταν δικηγόρος που είχε έρθει στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα για να συμμετάσχει σε μια βιομηχανική συνέλευση. Κατά την άφιξή του στο Vinoy Renaissance Resort and Golf Club, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί η εκδήλωση του Σαββατοκύριακου, παρέδωσε τα κλειδιά της Ferrari των πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων στον υπάλληλο στάθμευσης.

Κανείς, σίγουρα όχι ο κύριος Φάουλερ, κατ’ εξοχήν, δεν θα μπορούσε να προβλέψει τι θα επακολουθούσε μετά την αποβίβαση του αυτοκινήτου.

Μπαίνει ο Levi Miles, ο νεαρός whippersnapper που ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή εντύπωση ως πλούσιος άνδρας με σημαντική σημασία για το ραντεβού του.

Ο Levi Miles προσποιήθηκε ότι ήταν ο περήφανος ιδιοκτήτης της Ferrari και ζήτησε από τον παρκαδόρο τα κλειδιά. Αφού τα παρέλαβε και κάθισε ο ίδιος και το κορίτσι του στα μπροστινά καθίσματα, ο Μάιλς άφησε τον παρκαδόρο να περιμένει το εισιτήριο ιδιοκτησίας. Ο συνοδός στην πραγματικότητα περίμενε τόσο πολύ που γύρισε από την άλλη πλευρά χωρίς να παρατηρήσει ότι ο «ιδιοκτήτης» της Ferrari έτρεξε χωρίς να καταθέσει το απαιτούμενο εισιτήριο.

Η κλοπή παρέμεινε απαρατήρητη για λίγο. Αλλά δεν άργησε ένας αστυνομικός να παρατηρήσει μια τροχαία παράβαση. Τότε ήταν που σταμάτησε τον Μάιλς. Το ένα οδήγησε στο άλλο μέχρι που ο Μάιλς ομολόγησε ότι το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα δεν ήταν καν δικό του.

Μόλις ο Φάουλερ, ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ferrari, ενημερώθηκε για το επεισόδιο, ξεκίνησε δικαστικές διαδικασίες για μια αγωγή που στόχευε στην υπηρεσία παρκαδόρου του θέρετρου λόγω αμέλειας.

Τι είναι η ασφάλιση υπηρεσιών

παρκαδόρου Η επιχείρησή σας μπορεί να διαθέτει υπηρεσία παρκαδόρου εάν ασχολείστε με τους ακόλουθους κλάδους υγείας, φιλοξενίας ή άλλους κλάδους, όπως

  • Νοσοκομείο 
  • Αίθουσα χορού 
  • Εστιατόριο 
  • Εξοχικό κλαμπ 
  • Ξενοδοχείο 
  • Γκαλερί τέχνης 
  • Μουσείο

Όταν ένας θαμώνας φτάνει μέχρι τον πάγκο του παρκαδόρου, ο συνοδός παίρνει το κλειδί του αυτοκινήτου και δίνει στον οδηγό ένα αντίστοιχο δελτίο ταυτοποίησης. Στη συνέχεια, ο παρκαδόρος παρκάρει το αυτοκίνητο για ευκολία. Όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επιστρέφει για να διεκδικήσει το όχημά του, παραδίδει το εισιτήριο μαζί με την πληρωμή. Με τη σειρά του, ο παρκαδόρος επιστρέφει το αυτοκίνητο στον ιδιοκτήτη.

Η υπηρεσία παρκαδόρου μπορεί επίσης να προσφέρει αυτόματη λεπτομέρεια και μεταφορά με λεωφορείο.

Ένα έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό γραφείο θα ήταν καλύτερα εξοπλισμένο για να εξηγήσει περισσότερα σχετικά με την κάλυψη της υπηρεσίας παρκαδόρου και να παρουσιάσει μια προσαρμοσμένη πολιτική προστασίας.

Η PRIME Insurance είναι μια οικογενειακή ανεξάρτητη εταιρεία 3 γενεών που έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κλάδου. Μας απονεμήθηκαν πολλά βραβεία και διοριστήκαμε να διεξάγουμε απευθείας συναλλαγές με περισσότερες από 40 κορυφαίες εταιρείες, δίνοντάς μας το πλεονέκτημα να παρέχουμε εξατομικευμένη κάλυψη σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *