Ασφαλιστική Κάλυψη για τον Οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών και τον Λειτουργό Κοινωνικής Ευημερίας

Ασφαλιστική Κάλυψη για τον Οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών και τον Λειτουργό Κοινωνικής Ευημερίας

 Αν και είναι σημαντικό για όποιον είναι υπεύθυνος για την επαγγελματική εξυπηρέτηση, ο οργανισμός κοινωνικής υπηρεσίας και ο συνδεδεμένος κοινωνικός λειτουργός έχουν επισημάνει ευάλωτα σημεία σε σχέση με την έκθεση σε κίνδυνο. Φυσικά, η διασυνδεδεμένη ασφαλιστική κάλυψη είναι μια λύση που παρέχει πραγματικά την απαραίτητη προστασία που είναι απαραίτητη.

 • Ορίστε λοιπόν: Ασφάλιση για τη Βιομηχανία. Εξατομικευμένη
 • Ασφαλιστική Κάλυψη Οργανισμού

Λόγω των εξαιρετικά υψηλών κινδύνων που συνεπάγεται η λειτουργία ενός οργανισμού κοινωνικής υπηρεσίας, η ασφαλιστική κάλυψη γίνεται η άγκυρα έναντι της ευθύνης. Ως πρόγραμμα επαγγελματικής ευθύνης προσαρμοσμένο για τον κλάδο, αυτό το είδος ασφάλισης είναι προσαρμοσμένο στις μοναδικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρονται σε άτομα, οικογένειες και ομάδες. Περιορισμένη ασφαλιστική κάλυψη για αμέλεια είναι επίσης διαθέσιμη στους ψυχιάτρους του προσωπικού των διαφόρων σχετικών φορέων.

 • Ακολουθεί μια σύντομη δειγματοληψία κοινωνικών υπηρεσιών που μπορούν να επωφεληθούν από το ασφαλιστικό πρόγραμμα:
 • Εγκαταστάσεις Αποκατάστασης Ναρκωτικών
 • Κέντρα Απεξάρτησης από Αλκοόλ
 • Κόμβοι παραπομπής Κοινωνικών Υπηρεσιών Ομοσπονδιακών και Κρατικών
 • Κέντρων Κοινοτικών Υπηρεσιών Υπηρεσίες
 • θεραπείας που επικεντρώνονται στην εργασία με οικογένειες και οικογενειακά οικιακά προβλήματα
 • Συμβουλευτική και θεραπεία για αναπτυξιακά καθυστερημένα, αυτιστικά και ψυχωτικά παιδιά
 • Άλλα Συμβουλευτικά Κέντρα
 • Κοινωνικών Υπηρεσιών Κοινωνική Λειτουργός και Λειτουργός Κοινωνικής Ευημερίας Επαγγελματική κάλυψη ή λάθη και παραλείψεις

Γνωστή είτε με τον όρο επαγγελματικής ευθύνης είτε απλώς ως ασφάλιση σφαλμάτων και παραλείψεων, αυτός ο τύπος κάλυψης προστατεύει τον κοινωνικό λειτουργό ή την πρόνοια της σχετικής υπηρεσίας εργαζόμενος έναντι της σχετικής έκθεσης σε κίνδυνο.

Συνήθως γραμμένο με το όνομα του πρακτορείου, το ασφαλιστικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα μέλη του σχετικού προσωπικού από αγωγές και αξιώσεις αστικής ευθύνης.

 • Κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης κλινικού κοινωνικού λειτουργού που είναι ανεξάρτητη από τον Οργανισμό

Ενώ ο κοινωνικός λειτουργός προστατεύεται από ασφάλιση μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών στις οποίες εργάζεται, ορισμένοι μπορεί να θελήσουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο πρόσθετης κάλυψης προσωπικής επαγγελματικής ευθύνης.

Περισσότερη κάλυψη μπορεί να ξεκινήσει μετά την εξάντληση ή την εξάντληση των ασφαλιστικών ορίων του συμβολαίου της συνδεδεμένης εταιρείας σε μια δικαστική αγωγή.

Αυτή η πρόσθετη κάλυψη μπορεί να προστατεύσει τον κοινωνικό λειτουργό ή τον λειτουργό πρόνοιας από ιατρικό περιστατικό, έξοδα νομικής άμυνας, έξοδα πρώτων βοηθειών, κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, υλικές ζημιές σε άλλους, έξοδα προσωπικού τραυματισμού, ειδοποιήσεις παραβίασης απορρήτου, έξοδα επίθεσης, πιθανότητα αφαίρεση άδειας και πολλά άλλα πολύ σημαντικά ζητήματα που μπορεί να μην συμπεριλαμβάνονται στην κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης που παρουσιάζεται από την υπηρεσία κοινωνικής υπηρεσίας.

Για περισσότερα σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη αντιπροσωπείας και κοινωνικών λειτουργών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης κινδύνου, συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο και καταρτισμένο ανεξάρτητο ασφαλιστικό φορέα.

Νικητής κύρους βραβείων και διορισμένος να συναλλάσσεται με πολλούς από τους κορυφαίους μεταφορείς, όπως ASSURANT, GUARD, Liberty Mutual, Peerless, Middle Oak, Safeco, UPC, TRAVELERS, ZURICH και άλλα, η PRIME καταστήματά της στο ευρύ της δίκτυο για να σας προσφέρει εξαιρετικές πολιτικές στο ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *