Ασφάλιση για τους ιδιοκτήτες γηπέδων γκολφ και όσους βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια

Ασφάλιση για τους ιδιοκτήτες γηπέδων γκολφ και όσους βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια

Ασφάλιση για τους ιδιοκτήτες γηπέδων γκολφ και όσους βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια

Τι θα ήταν τα αμερικανικά αθλήματα χωρίς τη μία και μοναδική δραστηριότητα γκολφ; Ένα σίγουρο φαβορί για τους διάσημους, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, καθώς και για τους μεγιστάνες των επιχειρήσεων και τους απλούς λάτρεις του γκολφ, οι ειδήσεις του γκολφ εμφανίζονται αρκετά συχνά στα μέσα ενημέρωσης προς χαρά όλων των οπαδών.

Πολύ πίσω από τα παρασκήνια των πλούσιων και διάσημων μελών της κοινωνίας που ανταγωνίζονται για να πάρουν την μπάλα στην τρύπα βρίσκονται οι δημιουργοί και οι ιδιοκτήτες των πολυτελών γκαζόν και των σπιτιών της εξοχικής λέσχης που είναι διάσπαρτες σε πολλά και διεξοδικά σημεία.

Για τον αρχιτέκτονα και τη συνεργαζόμενη ομάδα του γηπέδου γκολφ, τον επενδυτή και τον ιδιοκτήτη και όσους διαθέτουν καρότσια γκολφ, υπάρχει σημαντικός βαθμός έκθεσης στον κίνδυνο ευθύνης. Χωρίς την αντίστοιχη κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, η οικονομική καταστροφή θα ήταν μια αυξανόμενη ανησυχία.

Όλη η κάλυψη αμερικανικού γκολφ

Ασφάλιση σχεδιαστή γηπέδου γκολφ: Αυτή η μορφή αποζημίωσης προστατεύει τον αρχιτέκτονα και τους υπαλλήλους του, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών γηπέδων γκολφ, των τοπιολόγων και των αρχιτεκτόνων κηπουρικής.

Ασφάλιση ιδιοκτήτη γηπέδου γκολφ: Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει την εμπορική πτυχή της ευθύνης ιδιοκτησίας και όλα όσα περιλαμβάνει. Οι ατομικές προστατευτικές συσκευασίες αποτελούνται από προστασία αστικής ευθύνης οινοπνεύματος, προστασία ευθύνης διευθυντών και αξιωματικών, κάλυψη ιδιοκτησίας για τα σχετικά μπλουζάκια, χόρτα και διαδρόμους και προστασία περιβαλλοντικής ευθύνης έναντι εφαρμογών ζιζανιοκτόνων και φυτοφαρμάκων.

Ασφάλεια Golf Drivers Range: Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει προστασία για αυτό που είναι γνωστό ως «αυτόνομες» σειρές.

Οι πολιτικές συντάσσονται με βάση το κόστος αντικατάστασης για ειδικές αιτίες ζημιών που προστατεύουν τα κτίρια, την προσωπική περιουσία των επιχειρήσεων και τον εξοπλισμό. Εάν χρειάζεται, μπορούν επίσης να συμπεριληφθούν όλες οι πινακίδες, τα ακίνητα εκτός εμπορευμάτων, τα δίχτυα, οι φράχτες, ο νυχτερινός φωτισμός και ο εξοπλισμός βίντεο.

Οι ασφαλισμένοι του Golf Range μπορούν να περιλαμβάνουν ασφάλιση απώλειας εισοδήματος και εγκληματικότητας. Ευρύτερη προστασία μπορεί να εξασφαλιστεί από ασφάλιση ομπρέλας καθώς και κάλυψη υπέρβασης ορίων.

Καρότσια γκολφ, ασφάλιση οχημάτων οδήγησης χαμηλής ταχύτητας: Υπήρχε μια εποχή που τα καρότσια του γκολφ ήταν απλά οχήματα σχεδιασμένα για έναν μόνο σκοπό: να βοηθήσουν τον παίκτη του γκολφ στο γήπεδο οδηγώντας από το ένα σημείο στο άλλο γύρω από το γήπεδο του γκολφ. Αυτά τα καροτσάκια μπορούν να ασφαλιστούν μέσω τυπικών σχεδίων ιδιοκτητών σπιτιού, γενικά, με έγκριση.

Οι πιο εκσυγχρονισμένες εκδόσεις, ωστόσο, ταξινομούνται ως οχήματα χαμηλής ταχύτητας – καρότσια που εκτελούν πολλαπλές εργασίες και έχουν δημιουργηθεί για να οδηγούν σε ορισμένους δρόμους, συμπεριλαμβανομένων κοινοτήτων συνταξιοδότησης και κλειστών κοινοτήτων, μαρίνες, κατασκηνώσεις διανυκτέρευσης και ημέρας, κατοικίες που περιορίζουν την πρόσβαση στα μέλη τους και εγκεκριμένα επισκέπτες, καθώς και δρόμους σε όλες τις πολιτείες που το επιτρέπουν. Η ασφάλιση των καροτσιών γκολφ πολλαπλών εργασιών δεν είναι τόσο απλή και απαιτεί κάλυψη σε ξεχωριστή βάση, παρόμοια με τα αυτοκίνητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *