Ασφάλιση για τον κατασκευαστή

Ασφάλιση για τον κατασκευαστή, τον αντιπρόσωπο, την ενοικίαση και το ναυπηγείο σκαφών

 Είστε κατασκευαστής σκαφών, έμπορος σκαφών, ενοικιαστής ή υπηρεσία επισκευής σκαφών; Φυσικά, ο κύριος στόχος της επιχείρησής σας είναι η επιχειρηματική δραστηριότητα. Για να το κάνετε αυτό σωστά χωρίς τις ανησυχίες για όλους τους σχετικούς κινδύνους, πρέπει να έχετε την εξειδικευμένη ασφαλιστική κάλυψη που θα σας προστατεύει από οποιονδήποτε από τους σχετικούς κινδύνους εμπορικής ευθύνης.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περίληψη καθενός από τους διαφορετικούς τύπους ασφάλισης, καθώς σχετίζονται με τη συγκεκριμένη θέση στον κλάδο.

Κάλυψη κατασκευαστών σκαφών

Η πιο δύσκολη έκθεση που σχετίζεται με τον κατασκευαστή του σκάφους είναι η ευθύνη για τα προϊόντα. Αυτή η ασφάλιση γενικά είναι γραμμένη βάσει αποζημιώσεων και ως ασφάλιση ειδικότητας. Επιπλέον, λόγω του υλικού που χρησιμοποιείται στην κατασκευή καθώς και της συγκόλλησης εύφλεκτων συγκολλητικών ουσιών Λόγω των ποικιλιών των υλικών που χρησιμοποιούνται και των εύφλεκτων συγκολλητικών ουσιών και χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των σκαφών, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν θεωρήσει τους κινδύνους ιδιοκτησίας ως αυξημένες εκθέσεις.

Τα αποθηκευμένα σκάφη μπορεί επίσης να χρειάζονται κάλυψη που περιλαμβάνει αυτά που πωλούνται στην αντιπροσωπεία.

Κάλυψη αντιπροσώπων σκαφών Η

σχετική ασφάλιση καλύπτει νέα σκάφη καθώς και μεταχειρισμένα ή μεταχειρισμένα σκάφη που πουλά ο αντιπρόσωπος. Η κάλυψη για σκάφη περιλαμβάνει σκάφη που λειτουργούν για χρήση γης καθώς και χρήση νερού.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το απόθεμα σκαφών του αντιπροσώπου σκαφών καθώς και τα σχετικά αξεσουάρ και προμήθειες που πωλούνται επίσης στο κοινό. Η συσχετιζόμενη ασφάλιση ενσωματώνει κάλυψη περιουσίας και ναυτιλίας και είναι γενικά γραμμένη με βάση όλους τους κινδύνους.

Η ασφάλιση αντιπροσώπων σκαφών ή σκαφών είναι παρόμοια με την ανοιχτή ασφάλιση απώλειας αυτοκινήτου και την ασφαλιστική κάλυψη νομικής ευθύνης των κατόχων γκαράζ.

Κάλυψη

ενοικίασης σκαφών Επιχειρήσεις ενοικίασης σκαφών νοικιάζουν σκάφη με βάση ωριαία ή ημερήσια χρήση ή ως εκτεταμένη ενοικίαση για ολόκληρη τη θερινή περίοδο. Λόγω των κινδύνων για το νερό και της απειρίας του αρχάριου χειριστή, η σχετική έκθεση είναι σε αυξημένο επίπεδο. Τόσες πολλές εμπορικές εγκαταστάσεις ενοικίασης σκαφών βρίσκονται σε θέρετρα ή ξενοδοχειακές περιοχές, περιορίζοντας την επιχείρηση ενοικίασης στους καλοκαιρινούς μήνες. Επειδή όμως τα σκάφη και τα σκάφη πρέπει να συντηρούνται, να επισκευάζονται και να αποθηκεύονται όταν τελειώσει η σεζόν, η έκθεση σε φυσικές βλάβες υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Κάλυψη Λειτουργίας Επισκευής και Συντήρησης Ναυπηγείων/Σκαφών

Ναυπηγεία και εμπορικά κέντρα επισκευής και σέρβις σκαφών επισκευής και σέρβις σκαφών που τους εμπιστεύονται οι πελάτες. Αυτές οι επιχειρήσεις ανασύρουν τα σκάφη στην πλευρά της ακτής κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, τα αποθηκεύουν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τα εκτοξεύουν επίσης την άνοιξη. Η σχετική εμπορική γενική ευθύνη είναι παρόμοια με εκείνη του συνεργείου αυτοκινήτων, συν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υδάτινες δραστηριότητες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *