Ασφάλιση αστικής ευθύνης υποβοηθούμενης διαβίωσης και ειδικευμένης φροντίδας

Ασφάλιση αστικής ευθύνης υποβοηθούμενης διαβίωσης και ειδικευμένης φροντίδας

Ως ανώτερος επαγγελματίας, αισθάνεστε ποτέ ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες παίρνουν το καλύτερο από εσάς; Μπορεί να έχετε περάσει χρόνια χωρίς αξίωση, ωστόσο τα ποσοστά συνεχίζουν να ανεβαίνουν χρόνο με το χρόνο. Δύσκολα φαίνεται δίκαιο, έτσι δεν είναι;

Δεν είναι μυστικό, η ασφάλιση επιχειρήσεων είναι συχνά μια μεγάλη δαπάνη για εγκαταστάσεις φροντίδας ηλικιωμένων. Παρόλο που οι εγκαταστάσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης, τα εξειδικευμένα γηροκομεία και οι οίκοι προσωπικής φροντίδας υπόκεινται σε υψηλότερα ποσοστά ευθύνης από τις περισσότερες βιομηχανίες, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες οικονομικά αποδοτικές επιλογές.

Η εφαρμογή των παρακάτω 5 απλών, αλλά συχνά παραβλέπονται, συμβουλές θα σας βοηθήσει να μειώσετε δραματικά τα ποσοστά ασφάλισης της επιχείρησής σας.

1) Ενοποιήστε την κάλυψή σας και αγοράστε την ασφάλειά σας ως συμβόλαιο «Πακέτο».

Πολύ συχνά, συναντάμε υποβοηθούμενη διαβίωση, σπίτι προσωπικής φροντίδας και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις φροντίδας, που αγοράζουν χωριστά ασφάλιση αστικής ευθύνης και περιουσίας. Αυτό το λάθος μπορεί να κοστίσει χιλιάδες δολάρια σε αυξημένο ασφάλιστρο στα συμβόλαια.

Η ασφάλιση επιχειρήσεων λειτουργεί παρόμοια με την ασφάλιση προσωπικής κατοικίας και αυτοκινήτου με την έννοια ότι οι εταιρείες προσφέρουν πιστώσεις τιμών για τη συσκευασία. Από την άποψη ενός αναδόχου, όσο μεγαλύτερος είναι ο λογαριασμός, τόσο πιο ευέλικτοι μπορούν να είναι με την τιμολόγηση, επομένως βεβαιωθείτε ότι συνδυάζετε όσο το δυνατόν περισσότερες γραμμές κάλυψης με μία εταιρεία.

2) Συνεργαστείτε με μια εταιρεία που ειδικεύεται στον κλάδο σας και έχει πολλές αγορές.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού με υποβοηθούμενη διαβίωση ή προσωπική φροντίδα είναι η συνεργασία με έναν πράκτορα που γράφει μόνο μέσω μιας εταιρείας. Υπάρχουν επίσης εταιρείες ασφάλισης φροντίδας ηλικιωμένων που γράφουν αποκλειστικά μέσω της δικής τους ομάδας διατήρησης κινδύνου ή του κύριου συμβολαίου.

Αυτοί οι τύποι πολιτικών συγκεντρώνουν εκατοντάδες ή χιλιάδες παρόμοιους τύπους επιχειρήσεων στο πλαίσιο μιας κοινής πολιτικής, υποβάλλοντάς σας στις τιμές και την εμπειρία αξιώσεων όλων των άλλων στην ομάδα.

Συνεργαζόμενοι με ένα ανεξάρτητο πρακτορείο, έχετε πρόσβαση σε δεκάδες εταιρείες που ειδικεύονται σε σπίτια υποβοηθούμενης διαβίωσης και προσωπικής φροντίδας, και το καλύτερο από όλα, το συμβόλαιό σας θα αξιολογηθεί αποκλειστικά με βάση την εμπειρία των αξιώσεων της εγκατάστασης σας. Όταν εργάζεστε με έναν ανεξάρτητο πράκτορα, ο παραγωγός θα ολοκληρώσει επίσης τη σύγκριση τιμών για εσάς.

Εάν μια εταιρεία αυξήσει τις τιμές της, ο αντιπρόσωπος απλώς θα ψωνίσει τις άλλες εταιρείες και θα καθορίσει ποια θα προσφέρει την καλύτερη αξία. Η προσεκτική επιλογή του αντιπροσώπου σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες δολάρια, αλλά και να σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια ολοκληρώνοντας τη διαδικασία «αγορών» για εσάς.

3) Ρωτήστε ποιες εκπτώσεις είναι διαθέσιμες.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν ασφαλιστικές εκπτώσεις για τα μέλη της ένωσης. Από την άποψη της αναδοχής, τα μέλη της ένωσης τείνουν να συμμετέχουν περισσότερο στον κλάδο, ενημερωμένα σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς και να παρακολουθούν περισσότερα μαθήματα συνεχούς εκπαίδευσης από τον μέσο ιδιοκτήτη.

Για αυτούς τους λόγους, μια ιδιότητα μέλους ένωσης οδηγεί συχνά σε χαμηλότερη συχνότητα και σοβαρότητα των ασφαλιστικών απαιτήσεων, γεγονός που με τη σειρά του επιτρέπει στην εταιρεία να παρέχει ασφάλιση με χαμηλότερο επιτόκιο στα μέλη.

Δεν είστε μέλος του συλλόγου; Κανένα πρόβλημα, υπάρχουν πολλές άλλες εκπτώσεις διαθέσιμες. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για εκτοξευτήρες πυρκαγιάς, συναγερμούς κεντρικών σταθμών, έλεγχο φαρμάκων και τακτικές νοσηλευτικές αξιολογήσεις των κατοίκων.

4) Ρωτήστε ποιες προαιρετικές καλύψεις μπορούν να εξαιρεθούν.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν προαιρετικές καλύψεις στην πρόταση προσφοράς, αλλά δεν επισημαίνουν ότι μπορούν να αφαιρεθούν για εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτές οι προαιρετικές καλύψεις αθροίζονται συχνά σε χιλιάδες δολάρια για κάλυψη που μπορεί να μην χρησιμοποιηθεί ποτέ. Παραδείγματα πρόσθετων προαιρετικών καλύψεων περιλαμβάνουν:

Ευθύνη παροχών εργαζομένων, σωματική/σεξουαλική κακοποίηση, μισθωμένο/μη ιδιόκτητο αυτοκίνητο, παραβίαση δεδομένων και κάλυψη κλοπής ταυτότητας. Εναπόκειται σε εσάς και τον αντιπρόσωπό σας να καθορίσετε την κατάλληλη κάλυψη για την εγκατάσταση σας.

5) Ελέγχετε τακτικά την κάλυψή σας και ενημερώνετε τον αντιπρόσωπό σας για τυχόν αλλαγές.

Ποιες αλλαγές έγιναν στην επιχείρησή σας τον τελευταίο χρόνο; Αυξήσατε ή μειώσατε τη χωρητικότητα της άδειας σας; Τα ετήσια έσοδά σας κυμάνθηκαν προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Το κόστος μισθοδοσίας σας αυξήθηκε ή μειώθηκε; Προσθέσατε ή καταργήσατε υπηρεσίες; Αυτές είναι όλες σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να αξιολογούνται κάθε χρόνο και μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την έκθεση της ευθύνης σας και της αποζημίωσης των εργαζομένων. Συζητήστε αυτές τις ερωτήσεις κάθε χρόνο κατά την ανανέωση με τον αντιπρόσωπό σας για να διασφαλίσετε τη σωστή κάλυψη και την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση.

Η ασφάλιση δεν διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας, σχεδόν πάντα υπάρχει καλύτερη διαθέσιμη τιμή. Η αγορά υποβοηθούμενης διαβίωσης, εξειδικευμένης νοσηλευτικής και προσωπικής φροντίδας στο σπίτι έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 5 χρόνια. Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που ειδικεύεται στον τομέα σας.

Ο Jeff Schmidt είναι ο ιδρυτής της Pro Care Insurance Services, του κορυφαίου ασφαλιστικού πρακτορείου των εθνών που επικεντρώνεται αποκλειστικά σε εταιρείες μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Pro Care Insurance Services προσφέρει προσιτές λύσεις για σπίτια προσωπικής φροντίδας, υποβοηθούμενη διαβίωση και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις νοσηλείας, υγειονομική περίθαλψη στο σπίτι και εταιρείες τοποθέτησης ηλικιωμένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *