Ασφάλιση αστικής ευθύνης ποτών και κοινές παρανοήσεις

Ασφάλιση αστικής ευθύνης ποτών και κοινές παρανοήσεις

 Η ασφάλιση αστικής ευθύνης ποτών είναι ένα θέμα που προκαλεί σύγχυση για πολλές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα, έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών από ό,τι υποθέτουν οι περισσότεροι.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με αυτό, πού και πώς εφαρμόζεται και ποιοι τύποι επιχειρήσεων το χρειάζονται για να προστατευτούν πλήρως. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για την ευθύνη για το ποτό, και τις κοινές παρανοήσεις του, για να ξεκινήσετε.

Πρώτον, μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις είναι ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης για ποτά είναι μόνο για μπαρ. Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για το αλκοόλ χρησιμοποιείται από κάθε επιχείρηση που κατασκευάζει, πωλεί, εξυπηρετεί ή διευκολύνει τη χρήση αλκοόλ στις εγκαταστάσεις της.

Αυτό σημαίνει ότι πέρα ​​από τα καθαρά μπαρ, η ευθύνη για το αλκοόλ ισχύει και για εστιατόρια, κλαμπ, κοινωνικά κλαμπ, ποτοπωλεία, παντοπωλεία και άλλα, συμπεριλαμβανομένων πιθανών χώρων εκδηλώσεων ή εκδηλώσεων.

Μια άλλη παρανόηση είναι ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης για οινοπνευματώδη ποτά επικεντρώνεται πραγματικά σε συλλήψεις οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και χρεώσεις που σχετίζονται με το DUI. Σίγουρα, αυτό είναι που προκαλεί τους μεγαλύτερους τίτλους και τον περισσότερο φόβο, αλλά η πιο κοινή εφαρμογή είναι με επίθεση και φορτίσεις μπαταρίας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι μια γενική πολιτική ευθύνης για την επιχείρησή σας δεν περιλαμβάνει ποτέ την ευθύνη για ποτά. Θα ήταν λάθος απλά να είστε ήσυχοι με τη γενική πολιτική ευθύνης και να πιστεύετε ότι είστε καλυμμένοι.

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για οινοπνευματώδη ποτά ή οινοπνευματωδών ποτών είναι ένας ξεχωριστός τύπος κάλυψης. Αυτό δεν είναι ποτέ κάτι που θέλετε να μάθετε με τον δύσκολο τρόπο, αφού κάτι έχει συμβεί και είστε στο γάντζο.

Λάβετε υπόψη ότι όπως και με κάθε άλλο τύπο ασφαλιστηρίου συμβολαίου, υπάρχει μια σειρά από διαφορετικές επιλογές. Ορισμένα είναι σίγουρα πιο δαπανηρά και περιεκτικά από άλλα. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις δικές σας ανάγκες και τι θέλετε να πληρώσετε και να προφυλαχτείτε.

Για παράδειγμα, πολλές πολιτικές θα περιλαμβάνουν κάλυψη που επεκτείνεται σε επιτόπιους υπαλλήλους, ενώ άλλες παρέχουν κάλυψη ειδικά για νομικές αμοιβές και έξοδα υπεράσπισης στο δικαστήριο.

Ας ελπίσουμε ότι γνωρίζετε λίγα περισσότερα για την κάλυψη ευθύνης για ποτά και τι σημαίνει όλα αυτά. Σαφώς, είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι πολλοί άνθρωποι τείνουν να υποθέσουν. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν ασφαλιστικό πάροχο ή πράκτορα που μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε στη διαδικασία και να βρείτε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που είναι πραγματικά προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Δεν θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας απροστάτευτο, αλλά φυσικά, δεν θέλετε να πληρώσετε ούτε για προστασία που δεν θα χρειαστείτε ποτέ.

Σε τελική ανάλυση, όμως, οι 3 μεγάλοι κανόνες που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την ευθύνη για το αλκοόλ του οικοδεσπότη είναι ότι δεν αφορά μόνο τα μπαρ, δεν περιλαμβάνεται στη γενική σας ευθύνη και δεν αφορά μόνο τους DUI.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίου παρόχου εμπορικής ασφάλισης στη Φλόριντα για περισσότερα από 10 χρόνια. Η ACI είναι γνωστή για την εξυπηρέτηση πελατών της, την εκτεταμένη εμπειρία και γνώση του κλάδου, και τις προσιτές τιμές της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *