Αρχιτεκτονικές Τοπίου

Αρχιτεκτονικές Τοπίου, Επιχειρήσεις Φροντίδας Χλοοτάπητα και Σχετικές Ασφάλειες

 Γνωρίστε τον Λόιντ και τον Σαμ. Οι δυο τους ασχολούνται με τον καλλωπισμό χλοοτάπητα και ακινήτων. Ωστόσο, υπάρχει μια σαφής διαφορά. Ο Lloyd είναι κάτοχος πτυχίου κολεγίου στην αρχιτεκτονική τοπίου, κάτι που του απονεμήθηκε μετά από ένα επιμελές σχολικό πρόγραμμα σπουδών και δοκιμές. Ο Sam από την άλλη μπορεί να μην έχει κερδίσει καν απολυτήριο γυμνασίου. Έμαθε το επάγγελμα από τη διδασκαλία και την πρακτική εμπειρία του πατέρα του στον τομέα.

Αν και υπάρχει απτή διαφορά μεταξύ των αρχιτεκτόνων τοπίου και των ιδιοκτητών επιχειρήσεων φροντίδας γκαζόν, αμφότεροι εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη σπιτιού, επιχείρησης ή δημόσιας περιουσίας και και οι δύο πρέπει να αποκτήσουν ένα προσαρμοσμένο εμπορικό πρόγραμμα ασφάλισης για να τους προστατεύσουν από τους κινδύνους ευθύνης που είναι εγγενείς στον κλάδο.

Ο Αρχιτέκτονας Τοπίου: ένας γενικός ορισμός όσον αφορά την έκθεση της ευθύνης 

Κάποιος που έχει πιστοποιηθεί από πανεπιστήμιο ή κολέγιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ως αρχιτέκτονας τοπίου μπορεί να καταρτίσει τακτικά σχέδια για να ομορφύνει μια ιδιοκτησία με πράσινο, θάμνους, δέντρα, λουλούδια και συναφή μέσα. Το πτυχίο δίνει σε αυτόν τον επαγγελματία την ευκαιρία να αποκτήσει άδεια για σχετική εργασία στις περισσότερες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Μερικές από τις αρμοδιότητες του αρχιτέκτονα τοπίου περιλαμβάνουν το σχεδιασμό τοποθεσιών όπως:

 • Παιδική χαρά 
 • Οικόπεδο 
 • Πίσω και μπροστινή αυλή του σπιτιού 
 • Κοινόχρηστος χώρος σε επαγγελματικούς χώρους και πάρκο 
 • Πάρκα και χώρους αναψυχής 
 • Πολυτελείς κατοικίες και πολυτελείς κατοικίες Οι

ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν επαγγελματίες κάλυψη ευθύνης για την προστασία του αρχιτέκτονα τοπίου από αξιώσεις και αγωγές εναντίον του. Σε αντίθεση με τον ακαδημαϊκά εκπαιδευμένο αρχιτέκτονα τοπίου, ο ιδιοκτήτης επιχείρησης φροντίδας γκαζόν μπορεί ή όχι να ασχοληθεί με την πτυχή του τοπίου της βιομηχανίας. Ωστόσο, αυτοί που ανήκουν σε αυτή τη γραμμή αντιμετωπίζουν ευρεία έκθεση σε κίνδυνο παθητικού.

Η εταιρεία φροντίδας γκαζόν: μια γενική περιγραφή όσον αφορά την έκθεση της ευθύνης 

Οι επιχειρήσεις Lawn Care συνήθως εμπλέκονται στις ακόλουθες δραστηριότητες σε σχέση με την κηπουρική και τη συντήρηση γκαζόν:

 • Κοπή χόρτου 
 • Βοτάνισμα 
 • Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών από ζωύφια και γκαζόν, δέντρα και θάμνους 
 • Εξωραϊσμός 
 • Συντήρηση φυτών, θάμνων και λουλουδιών 
 • Εγκατάσταση συστήματος καταιονισμού

Αν και δεν υπάρχει επαγγελματική ευθύνη εδώ, οι ασφαλιστικές εταιρείες ανησυχούν για πολλά πράγματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση και την εμπειρία των εργαζομένων σε υπηρεσίες και φροντίδα γκαζόν. Μία από τις κύριες ανησυχίες αφορά τη γενική ευθύνη όσον αφορά την εφαρμογή φυτοφαρμάκων, ζιζανιοκτόνων και λιπασμάτων στις αυλές, καθώς και ιδιοκτησίες με γρασίδι, δέντρα και θάμνους.

Οι ιδιοκτήτες τοπίων και εταιρειών περιποίησης γκαζόν που ενδιαφέρονται να μάθουν για προσαρμοσμένα σχετικά ασφαλιστήρια συμβόλαια σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με μια αξιόπιστη ανεξάρτητη εταιρεία που συναλλάσσεται απευθείας με πολλούς από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς παρόχους και κάνει το επιπλέον μίλι για τους πελάτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *