Απαιτεί η επιχείρησή σας ασφάλιση δημόσιας ευθύνης;

Απαιτεί η επιχείρησή σας ασφάλιση δημόσιας ευθύνης;

 Ο πρωταρχικός οικονομικός στόχος κάθε επιχείρησης είναι να διατηρήσει χαμηλά τα κόστη αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδα. Δεδομένου αυτού, η αγορά ασφάλισης δημόσιας αστικής ευθύνης μπορεί να φαίνεται απλώς μια επιπλέον δαπάνη που δεν αποφέρει επαρκές όφελος.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτός ο τύπος κάλυψης μπορεί να προστατεύσει τα έσοδα και τα περιουσιακά σας στοιχεία με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Τι κάνει

Ο σκοπός της ασφάλισης δημόσιας αστικής ευθύνης είναι να παρέχει προστασία σε περίπτωση αξιώσεων για αποζημίωση κατά των μελών του κοινού της επιχείρησής σας. Η τυπική πολιτική καλύπτει σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.

Είναι επίσης δυνατό να λάβετε επεκτάσεις που παρέχουν πιο ολοκληρωμένη κάλυψη. Για παράδειγμα, μπορείτε να ασφαλίσετε την εταιρεία σας για δυσφήμιση, συκοφαντία και συκοφαντία. Βασικά, η πολιτική έχει σχεδιαστεί για να σας καλύψει σε περίπτωση ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν λόγω της αλληλεπίδρασης της εταιρείας σας με το ευρύ κοινό.

Πώς σας προστατεύει

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο δημόσιας ευθύνης θα προστατεύσει την επιχείρησή σας. Σας καλύπτει για ατυχήματα που μπορεί να συμβούν στον επαγγελματικό σας χώρο. Για παράδειγμα, εάν ένας επισκέπτης στο γραφείο σας γλιστρήσει σε βρεγμένο πάτωμα και τραυματιστεί ή σπάσει το πολυτελές ρολόι του, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πολιτική για να πληρώσετε αποζημίωση.

Εάν παρέχετε υπηρεσίες ή υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στις εγκαταστάσεις των πελατών, θα προστατεύεστε επίσης αποτελεσματικά. Εάν, για παράδειγμα, διευθύνετε μια επιχείρηση υπηρεσιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και εσείς ή ένας από τους επαγγελματίες τεχνικούς σας σπάσει κατά λάθος ένα πολύτιμο αντικείμενο στο σπίτι ενός πελάτη, η πολιτική θα ξεκινήσει για να προστατεύσει τα έσοδα και τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών πρέπει να γνωρίζουν ότι η κάλυψη επαγγελματικής ευθύνης τους δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις όπως αυτή που περιγράφεται εδώ. Αυτό συμβαίνει γιατί παρέχει προστασία μόνο σε περίπτωση αμέλειας, λάθους ή παράλειψης που επηρεάζει την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Στο παραπάνω παράδειγμα, εάν ο υδραυλικός κάνει λάθος κατά την επισκευή του σωλήνα και ο σωλήνας αρχίσει να παρουσιάζει ξανά διαρροή και προκαλέσει ζημιά, θα χρησιμοποιηθεί η επαγγελματική ασφάλεια.

Κάνοντας μια επιλογή

Είναι σημαντικό να αγοράζετε ασφάλιση δημόσιας ευθύνης εάν έχετε άμεσες αλληλεπιδράσεις με μέλη του κοινού ως μέρος των επιχειρηματικών λειτουργιών σας. Συνήθως, το κόστος κατοχής ενός τέτοιου συμβολαίου δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ το όφελος είναι σημαντικό. Θα λάβετε τέλεια αποτελεσματική και αξιόπιστη προστασία με μια πολιτική που έχει λίγους περιορισμούς και περιορισμούς και συνοδεύεται από ένα αρκετά μεγάλο ποσό κάλυψης. Ψωνίστε για να βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *