Αγορά εμπορικής ασφάλισης για το αυτοκίνητό σας ή την εταιρεία φορτηγών

Αγορά εμπορικής ασφάλισης για το αυτοκίνητό σας ή την εταιρεία φορτηγών

 Εάν η επιχείρησή σας βασίζεται στους οδηγούς και τις υπηρεσίες μεταφοράς για να λειτουργήσει, η επιλογή μιας εμπορικής ασφαλιστικής εταιρείας είναι μια απόφαση που επηρεάζει περισσότερο από εσάς. Μπορεί επίσης να επηρεάσει το μέλλον της επιχείρησής σας, καθώς και τους υπαλλήλους που εργάζονται αυτήν τη στιγμή μαζί σας. Η λάθος επιλογή μπορεί να σημάνει το τέλος του βιοπορισμού σας, αν δεν επιλέξετε σωστά.

Ορισμός

Με απλά λόγια, η εμπορική ασφάλιση είναι ένας τύπος υγειονομικής κάλυψης για ιατρικά έξοδα και εισόδημα αναπηρίας για την εταιρεία σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε είδους επιχείρηση, από τη μικρή επιχείρηση που έχει μόνο ένα αυτοκίνητο για παραδόσεις στον αντιπρόσωπο αυτοκινήτων με έναν ολόκληρο στόλο αυτοκινήτων.

Ακόμη και κατασκευαστικές εταιρείες ή εταιρείες εξωραϊσμού που διαθέτουν ανατρεπόμενο φορτηγό μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Εάν κάποιο από τα οχήματα που ταξιδεύετε εμπλέκεται σε απροσδόκητο ατύχημα, σίγουρα θα χρειαστείτε αυτού του είδους την κάλυψη.

Τύποι

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες της επιχείρησής σας, υπάρχει ένα πακέτο εμπορικής ασφάλισης που μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Ένας καλός αντιπρόσωπος μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια πολιτική με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το πιο συνηθισμένο είδος κάλυψης είναι η ασφάλιση ιδιοκτήτη ιδιοκτήτη, η οποία είναι επίσης γνωστή με τη συντομογραφία OIDA. Οι ιδιοκτήτες χειριστές που είναι μέρος της βιομηχανίας φορτηγών χρησιμοποιούν συχνά αυτή τη συγκεκριμένη επιλογή.

Εάν οδηγείτε ένα φορτηγό για σκοπούς παράδοσης, μπορεί να χρειαστείτε έναν ειδικό τύπο εμπορικής ασφάλισης που έχει σχεδιαστεί μόνο για εσάς. Ορισμένες διαθέσιμες πολιτικές αφορούν άτομα που παραδίδουν πακέτα, λουλούδια, εφημερίδες ή άλλα αντικείμενα. Επιπλέον, αυτές οι πολιτικές μπορούν να σας καλύψουν ακόμη και αν εργάζεστε σε έναν κλάδο για ενοικίαση και μεταφέρετε άτομα από το ένα μέρος στο άλλο.

Προσδιορισμός των αναγκών

σας Ίσως αναρωτιέστε ποια κριτήρια καθιστούν απαραίτητο να έχετε μια εμπορική πολιτική έναντι μιας παραδοσιακής πολιτικής αυτοκινήτου. Ένας γενικός εμπειρικός κανόνας είναι ότι εάν χρειάζεστε το όχημα για εργασίες που σχετίζονται με την εργασία εκτός από το να πηγαίνετε πίσω και να πηγαίνετε στη δουλειά, μια παραδοσιακή πολιτική μπορεί να μην είναι αρκετή.

Εναλλακτικά, εάν μεταφέρετε αγαθά ή άτομα με χρέωση ή εάν χρειάζεστε το όχημά σας για παραδόσεις ή άλλες υπηρεσίες, θα πρέπει πιθανώς να εξετάσετε κάποιο είδος κάλυψης ευθύνης. Επιπλέον, εάν πρέπει συχνά να ζητάτε από τους υπαλλήλους να χειριστούν ένα όχημα ή αν μεταφέρετε βαρύ εξοπλισμό ή εργαλεία, μια επιχειρηματική πολιτική είναι συνήθως η απάντηση.

Κάλυψη Η

εμπορική ασφάλιση έχει παρόμοια κάλυψη με ένα προσωπικό συμβόλαιο. Για παράδειγμα, είναι συνήθως τόσο προσαρμόσιμο όσο η προσωπική σας πολιτική αυτοκινήτων και συνήθως αποτελείται από πολλά από τα ίδια στοιχεία, όπως σύγκρουση, ευθύνη, ιατρικές πληρωμές, υλικές ζημιές και σωματικές ζημιές. Ωστόσο, τείνει να διαφέρει από την πολιτική αυτοκινήτων σας όσον αφορά τους ορισμούς και τις εξαιρέσεις.

Όταν μιλάτε με έναν ασφαλιστικό πράκτορα, βεβαιωθείτε ότι είστε συγκεκριμένοι σχετικά με το τι κάνει η επιχείρησή σας, πώς χρησιμοποιείτε το όχημά σας, τον τύπο οχημάτων που χρησιμοποιείτε. Ένας επαγγελματίας θα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κάλυψη που είναι κατάλληλη για εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *